ostrzeżcie dziadków

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Re: ostrzeżcie dziadków

Post autor: Yudokuno »

chcę powiedzieć, że Jankiel jest istotnie prawnikiem. A niejaki Wojtasu - kimkolwiek by nie był - chyba ma kompleks na tle małżeństwa Jankowskich, bo atakuje nas oboje.
WOJTASU - mam dla Ciebie smutną wiadomość: niedługo będzie nas - Jankowskich - więcej. Dasz radę? :twisted:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

Yudo, poprosiłem już Jasiaaaaaaaaaa o wykasowanie jego (wojtasa) postów z tego tematu bo są nieskładne, głupie i zasłaniają sam problem

szczerze gratuluję powiększenia rodziny Jankowskich!

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

ja nie kumam jak można w ogóle okradać ludzi.
Ale gdy robi to znajomy, to już nie jest to rzecz nie do zaakceptowania. Bo przecież znajomych nie powinno się podpierdalać policji :|
to nie ma się czym chwalić!
To fakt, bo akurat broniłem tych ludzi. Dlatego nie mam zamiaru zostawać adwokatem.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Aron_Banalny pisze:
szczerze gratuluję powiększenia rodziny Jankowskich!
jeszcze nie dziękuję, bo nowy gracz urodzi się dopiero za 7,5 miesięca :D
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Jankiel pisze:
To fakt, bo akurat broniłem tych ludzi. Dlatego nie mam zamiaru zostawać adwokatem.
To zostań Prokuratorem :badgrin: ! Nie będziesz miał takich dylematów. A poza tym wieść gminna niesie, że adwokaci to słudzy diabła :wink:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Kacper
Mudżahedin

Post autor: Kacper »

WOJTASU pisze: Sorry ja wszystko rozumiem - wiek , zniedołężnienie itp większość z tych "oszukanych" sama jest sobie winna - za głupotę trzeba płacić. Starsze i zniedołężniałe osoby wymagają opieki osób bliskich po to mają dzieci, wnuki itp żeby im pomagały i strzegły. Ale pozostawieni sami sobie starcy nadal mają wolną wolę i rozum. Ja nie próbuję usprawiedliwiać oszustów i wyłudzaczy - przeciwnie! To są ostatniej kategorii @@#@#@! Ale w pierwszej kolejności bądźmy mądrzy! I to przed szkodą a nie jak to każdy polak po...
W teorii to jednak łatwa sprawa nie zostać zmanipulowanym.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Yudokuno pisze:niedługo będzie nas - Jankowskich - więcej
Gratulacje Aga, Tobie i Kubie. Najszczersze. :D
Oraz życzenia wszystkiego naj.
Pozdro.
:D
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Dzięki, Siweusz! Mamy kolejny powód do szybkiego zakończenia bitwy i pójścia na bronka, co? :mrgreen:

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

A żeby tylko. :wink:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

nom :D
]arrrr

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Gratulacje oczywiście serdeczne, ale czy to oznacza, że Wasz udział w Arenie jest zagrożony :wink: No i już wiem, skąd Twoje Yudokuno przewrażliwienie w temacie "autentyczne historie" :wink:

Co do samego tematu, to dziadków nie winiłbym za to, że nie nadążają za rzeczywistością, że się częstokroć bardziej boją o rodzinę niż naprawdę trzeba. Pamiętajmy jednak, że oni żyli w innych czasach. Wyluzowałbym bajerę w tym aspekcie po prostu. Tekst "nie ma się czym chwalić" mnie akurat rozbawił :mrgreen:
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Jankiel pisze:
lol, to tak się da? :D

Oczywiście rozumiem, że praca i inne takie, ale moim zdaniem - laika - to musiało wyglądać jak jakiś skecz monty pythona. Skoro robili takie rzeczy, to są na to jakieś dowody - więc jak dowieść ich niewinności? Chyba się nie da ;)

oczywiście to pisał RAW-owy noob ;)

pozdrawiam
Furion

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Dowieść trzeba winy :wink:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

ksch pisze:Gratulacje oczywiście serdeczne, ale czy to oznacza, że Wasz udział w Arenie jest zagrożony :wink: No i już wiem, skąd Twoje Yudokuno przewrażliwienie w temacie "autentyczne historie" :wink:
W życiu!! Żaden dzieciak mi tu fikać nie będzie - niech się już teraz uczy, że zabawy rodziców są ważne! :mrgreen:

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

=D> Właściwa postawa :mrgreen:

I tak będziemy do Was dzwonić co tydzień, od 2011, czy aby nie miękniecie i nie zmieniacie zdania :wink:
--
ksch@gazeta.pl
gg 7052764

Awatar użytkownika
Pacek
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Pacek »

Furion pisze:
Jankiel pisze:
lol, to tak się da? :D

Oczywiście rozumiem, że praca i inne takie, ale moim zdaniem - laika - to musiało wyglądać jak jakiś skecz monty pythona. Skoro robili takie rzeczy, to są na to jakieś dowody - więc jak dowieść ich niewinności? Chyba się nie da ;)

oczywiście to pisał RAW-owy noob ;)

pozdrawiam
Furion
Dokładnie - trzeba dowieźć winy. Czyli mieć jakieś konkretne dowody. Poza tym nawet jak ludzie wiedzą, że bekną, biorą adwokata aby beknąć na krócej np. :)
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Gratulacje Yudo i Jankiel. Zdrowia dla was i maleństwa. Czy jako nieoficjalne imię będzie mu Malekith? A Może Morathi?

a może Morelion lub Alarielle?
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Murmandamus pisze:Gratulacje Yudo i Jankiel. Zdrowia dla was i maleństwa. Czy jako nieoficjalne imię będzie mu Malekith? A Może Morathi?

a może Morelion lub Alarielle?
:mrgreen: jedyne, co wiemy, to że będzie flaszka. Reszta jest jeszcze i dla nas tajemnicą :D

ODPOWIEDZ