ostrzeżcie dziadków
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: ostrzeżcie dziadków
chcę powiedzieć, że Jankiel jest istotnie prawnikiem. A niejaki Wojtasu - kimkolwiek by nie był - chyba ma kompleks na tle małżeństwa Jankowskich, bo atakuje nas oboje.
WOJTASU - mam dla Ciebie smutną wiadomość: niedługo będzie nas - Jankowskich - więcej. Dasz radę?
WOJTASU - mam dla Ciebie smutną wiadomość: niedługo będzie nas - Jankowskich - więcej. Dasz radę?
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
- Aron_Banalny
- Masakrator
Yudo, poprosiłem już Jasiaaaaaaaaaa o wykasowanie jego (wojtasa) postów z tego tematu bo są nieskładne, głupie i zasłaniają sam problem
szczerze gratuluję powiększenia rodziny Jankowskich!
Ale gdy robi to znajomy, to już nie jest to rzecz nie do zaakceptowania. Bo przecież znajomych nie powinno się podpierdalać policjija nie kumam jak można w ogóle okradać ludzi.
To fakt, bo akurat broniłem tych ludzi. Dlatego nie mam zamiaru zostawać adwokatem.to nie ma się czym chwalić!
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
jeszcze nie dziękuję, bo nowy gracz urodzi się dopiero za 7,5 miesięcaAron_Banalny pisze:
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
To zostań Prokuratorem ! Nie będziesz miał takich dylematów. A poza tym wieść gminna niesie, że adwokaci to słudzy diabłaJankiel pisze:To fakt, bo akurat broniłem tych ludzi. Dlatego nie mam zamiaru zostawać adwokatem.to nie ma się czym chwalić!
W teorii to jednak łatwa sprawa nie zostać zmanipulowanym.WOJTASU pisze: Sorry ja wszystko rozumiem - wiek , zniedołężnienie itp większość z tych "oszukanych" sama jest sobie winna - za głupotę trzeba płacić. Starsze i zniedołężniałe osoby wymagają opieki osób bliskich po to mają dzieci, wnuki itp żeby im pomagały i strzegły. Ale pozostawieni sami sobie starcy nadal mają wolną wolę i rozum. Ja nie próbuję usprawiedliwiać oszustów i wyłudzaczy - przeciwnie! To są ostatniej kategorii @@#@#@! Ale w pierwszej kolejności bądźmy mądrzy! I to przed szkodą a nie jak to każdy polak po...
Gratulacje Aga, Tobie i Kubie. Najszczersze.Yudokuno pisze:niedługo będzie nas - Jankowskich - więcej
Oraz życzenia wszystkiego naj.
Pozdro.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Gratulacje oczywiście serdeczne, ale czy to oznacza, że Wasz udział w Arenie jest zagrożony No i już wiem, skąd Twoje Yudokuno przewrażliwienie w temacie "autentyczne historie"
Co do samego tematu, to dziadków nie winiłbym za to, że nie nadążają za rzeczywistością, że się częstokroć bardziej boją o rodzinę niż naprawdę trzeba. Pamiętajmy jednak, że oni żyli w innych czasach. Wyluzowałbym bajerę w tym aspekcie po prostu. Tekst "nie ma się czym chwalić" mnie akurat rozbawił
Co do samego tematu, to dziadków nie winiłbym za to, że nie nadążają za rzeczywistością, że się częstokroć bardziej boją o rodzinę niż naprawdę trzeba. Pamiętajmy jednak, że oni żyli w innych czasach. Wyluzowałbym bajerę w tym aspekcie po prostu. Tekst "nie ma się czym chwalić" mnie akurat rozbawił
lol, to tak się da?Jankiel pisze:To fakt, bo akurat broniłem tych ludzi. Dlatego nie mam zamiaru zostawać adwokatem.to nie ma się czym chwalić!
Oczywiście rozumiem, że praca i inne takie, ale moim zdaniem - laika - to musiało wyglądać jak jakiś skecz monty pythona. Skoro robili takie rzeczy, to są na to jakieś dowody - więc jak dowieść ich niewinności? Chyba się nie da
oczywiście to pisał RAW-owy noob
pozdrawiam
Furion
Dowieść trzeba winy
W życiu!! Żaden dzieciak mi tu fikać nie będzie - niech się już teraz uczy, że zabawy rodziców są ważne!ksch pisze:Gratulacje oczywiście serdeczne, ale czy to oznacza, że Wasz udział w Arenie jest zagrożony No i już wiem, skąd Twoje Yudokuno przewrażliwienie w temacie "autentyczne historie"
Właściwa postawa
I tak będziemy do Was dzwonić co tydzień, od 2011, czy aby nie miękniecie i nie zmieniacie zdania
I tak będziemy do Was dzwonić co tydzień, od 2011, czy aby nie miękniecie i nie zmieniacie zdania
Dokładnie - trzeba dowieźć winy. Czyli mieć jakieś konkretne dowody. Poza tym nawet jak ludzie wiedzą, że bekną, biorą adwokata aby beknąć na krócej np.Furion pisze:lol, to tak się da?Jankiel pisze:To fakt, bo akurat broniłem tych ludzi. Dlatego nie mam zamiaru zostawać adwokatem.to nie ma się czym chwalić!
Oczywiście rozumiem, że praca i inne takie, ale moim zdaniem - laika - to musiało wyglądać jak jakiś skecz monty pythona. Skoro robili takie rzeczy, to są na to jakieś dowody - więc jak dowieść ich niewinności? Chyba się nie da
oczywiście to pisał RAW-owy noob
pozdrawiam
Furion
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Gratulacje Yudo i Jankiel. Zdrowia dla was i maleństwa. Czy jako nieoficjalne imię będzie mu Malekith? A Może Morathi?
a może Morelion lub Alarielle?
jedyne, co wiemy, to że będzie flaszka. Reszta jest jeszcze i dla nas tajemnicąMurmandamus pisze:Gratulacje Yudo i Jankiel. Zdrowia dla was i maleństwa. Czy jako nieoficjalne imię będzie mu Malekith? A Może Morathi?