Skład na ETC 2010

Moderator: swieta_barbara

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Skład na ETC 2010

Post autor: Ziemko »

Na drugim ETC w Gorzowie dla niezla lekcje Wlochowi ;) Kto pamieta ten pamieta 8)

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Re Baska: Ja bym chcial jechac na side'a, ale potrzebny woz. Z tym ze wolalbym jechac z kims z teamu, bo bede potrzebowal tez transport spowrotem w niedziele/poniedzialek a nie piatek ;)

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Darek, też nie przesadzaj z tymi wałkami drużyn przeciwnych.
Ja np. na Włocha trafiłem zajebistego. Miła, bezstresowa gra, on wychodził na fajka podczas moich ruchów, ja podczas jego, pozwalaliśmy sobie wzajemnie cofać ruchy itp. Zależy na kogo się trafi. Tak samo, jeżeli chodzi o makarony, powiedzenie że Poffo jest ciśnieniowcem, jest sporym nadużyciem. Dębek, z tego co kojarze, pomimo dostanej maski, miał zajebiście miłą bitwe.
Rok temu Barb mial jakies spiecie i nie skonczyl bitwy z nimi. A Tuiron prawie dostał bana za awanturę :)
Z wami moze byli mili, bo was ścisneli :P skoro piszesz ze włoch Debka byl okej to pewnie dlatego ze wygral fartem 20:0 ;) i nie mial powodów do napinki.
Natomiast w meczu z nimi w gorzowie 2007 - Wlosi cudem uratowali remis, dlatego walowali jak sie dalo, jak poczuli nóż na gardle. Aby nie szukac daleko:
- przeciwnik malala gobasy ch.dw nie mialy animozji, klocek ktory zginal wrocil na pole bitwy
- mój - Fontana klopa tk S5/10, king z inkantacji bije 4 razy i poza chalange, żeby tluc mi w czolg ;)
Cale szczescie nie dalismy się :)
Wniosek jest taki ze na Italie trzeba najbardziej uważać.

Apropo ESC lecę samolotem nie z Polski
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Dalmar pisze: Na niektórych Duńczyków też trzeba uważać - Poul grając ze mną w 2006 przestawił swoją jazdę w mojej turze o jakieś 4" (za chwilę się odwróciłem :? ), przez co nie mogłem w nią szarżować, a za nią był kolejny miętki regon WE (grałem DL).
Tak jak przestawiłeś handlera od Hydry na którymś turnieju?

Panowie gdzie nocujecie i jaki będzie tego koszt?

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

skoro piszesz ze włoch Debka byl okej to pewnie dlatego ze wygral fartem 20:0 ;)
Akurat Poffo to najmilszy z przeciwników jakiego kiedykolwiek spotkałem na Euro, więc to nie był chyba przypadek ; p.

A co do składu, to dość ciekawy że tak powiem, w porównaniu do tego sprzed roku 6 nowych osób, do tego sprzed 2 lat- 5.
Nie będą wiedzieli czego się spodziewać ;)
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Robson pisze:Z wami moze byli mili, bo was ścisneli :P
Ja ze swoim wygrałem. ;)
Dębek też cisnął, do momentu jak mu Grale nie ekspolodali.
To, że Thurion miał problem z Fontaną, a Barb z Maxem to prawda.
Chodzi mi o to, że ja z Frederico, czy Dębek z Poffo żadnych problemów nie mieliśmy.
Dlatego też tak nie dramatyzujcie i nie przesadzajcie, tworząc z Włochów mega kutasów i wroga narodowego. Są tam różni gracze, uczciwsi i mniej, ale to dokładnie jak u nas.
IMHO nie można podchodzić od razu do bitwy z założeniem, że gram z ch*jem, który to będzie na pewno mnie wałował.
Obrazek

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

Kielon pisze:IMHO nie można podchodzić od razu do bitwy z założeniem, że gram z ch*jem, który to będzie na pewno mnie wałował.
Hmm Kielon, jesli 6/8 to walkarze i nawet sedziowie to potwierdzaja, to chyba jednak lepiej podejsc do stolu wlasnie z zalozeniem ze gosc po drugiej stronie jest kutasem i czekaja Cie 3h spiny. Jak sie okaze ze trafiles na ktoregos z tych pozostalych dwoch to tylko sie cieszyc. Jakby mi ktos cofnal kawe o 4" a pozniej w zywe oczy cisnal sedziemu ze absolutnie nie to bym im chyba wydziaral kluczem caly samochod. Daj spokoj, przy grze na takim szczeblu takie rzeczy nie maja sie prawa dziac przeciez w ogole :/ A jednak z roku na rok mowi sie o Wlochach to samo.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

To przed samym ETC... Kurde juz jestem w Polsce niestety... (albo stety zalezy z jakiego kata patrzac)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

A jednak z roku na rok mowi sie o Wlochach to samo.
Przede wszystkim u nas. Także dlatego, że z nimi przegrywamy. Marudzicie tak, jakbyście sami byli wzorem fair play :|
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Jankiel pisze:
A jednak z roku na rok mowi sie o Wlochach to samo.
Przede wszystkim u nas. Także dlatego, że z nimi przegrywamy. Marudzicie tak, jakbyście sami byli wzorem fair play :|

No sa na pewno bardziej fair play od Wlochow.

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

Cosmo pisze:
Kielon pisze:IMHO nie można podchodzić od razu do bitwy z założeniem, że gram z ch*jem, który to będzie na pewno mnie wałował.
Hmm Kielon, jesli 6/8 to walkarze i nawet sedziowie to potwierdzaja
Proporcje są dokładnie odwrotne.
Oczywiście na słodkie oczęta Fonty nie należy się nabierać.

Dwie osoby dostały karniaki w historii ETC - Dice Dane na ETC2 i Fonta za powtórkę manewrów z Thurionem w partii z El Reyem na ETC4.
W tym roku ma być więcej karniaków. :(
Wpuścili mnie w maliny tępienia zasady "Top jerks at top tables."
Potem będą mnie jechać.
Life. :(

Uśmiechajcie się i grajcie swoje. Malal i Robson wiedzą jak. Nie mnie ich uczyć.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Jedy Knight pisze:
Cosmo pisze: Wpuścili mnie w maliny tępienia zasady "Top jerks at top tables."
Potem będą mnie jechać.
Cóż ta zasada oznacza ?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Karli pisze:
Jedy Knight pisze:
Cosmo pisze: Wpuścili mnie w maliny tępienia zasady "Top jerks at top tables."
Potem będą mnie jechać.
Cóż ta zasada oznacza ?
Według "Teorii Barbarossy" 30% puntów w WFB zdobywa się będąc kutasem w "Fazie Wykłócania Się".
Więc po jakimś czasie, czołowe stoły wyglądają jak... Parada Ch....

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Z Wlochami uwazajcie - maja duzo Kostek Wyklocania ;-)

Awatar użytkownika
ANtY
Kretozord
Kontakt:

Post autor: ANtY »

Stosuja pressing psychiczny

Awatar użytkownika
jachu_ka
Chuck Norris

Post autor: jachu_ka »

Czy to znaczy, że powinienem już zacząć się komus podlizywać w kwestii miejsca w samochodzie powrotnym? :)

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

szafa@poznan pisze:w kwestii uczciwych włochów:

http://www.youtube.com/watch?v=3EH1amSB ... r_embedded

:D

Klasyk.
Już zlinkowane.

Jeszcze to...
http://www.youtube.com/watch?v=A7aHuMqV ... 1&index=34

i mnóstwo innych...

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

tak lekko poza tematem.. ale właśnie szperałem na koncie RS i odpaliłem tego linka.

http://etc2006.prv.pl/

:aż się łezka zakreciła :wink: =D>
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

:) wszyscy tacy młodzi 8)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

ODPOWIEDZ