Skład na ETC 2010
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2010
Na drugim ETC w Gorzowie dla niezla lekcje Wlochowi Kto pamieta ten pamieta
Rok temu Barb mial jakies spiecie i nie skonczyl bitwy z nimi. A Tuiron prawie dostał bana za awanturęDarek, też nie przesadzaj z tymi wałkami drużyn przeciwnych.
Ja np. na Włocha trafiłem zajebistego. Miła, bezstresowa gra, on wychodził na fajka podczas moich ruchów, ja podczas jego, pozwalaliśmy sobie wzajemnie cofać ruchy itp. Zależy na kogo się trafi. Tak samo, jeżeli chodzi o makarony, powiedzenie że Poffo jest ciśnieniowcem, jest sporym nadużyciem. Dębek, z tego co kojarze, pomimo dostanej maski, miał zajebiście miłą bitwe.
Z wami moze byli mili, bo was ścisneli skoro piszesz ze włoch Debka byl okej to pewnie dlatego ze wygral fartem 20:0 i nie mial powodów do napinki.
Natomiast w meczu z nimi w gorzowie 2007 - Wlosi cudem uratowali remis, dlatego walowali jak sie dalo, jak poczuli nóż na gardle. Aby nie szukac daleko:
- przeciwnik malala gobasy ch.dw nie mialy animozji, klocek ktory zginal wrocil na pole bitwy
- mój - Fontana klopa tk S5/10, king z inkantacji bije 4 razy i poza chalange, żeby tluc mi w czolg
Cale szczescie nie dalismy się
Wniosek jest taki ze na Italie trzeba najbardziej uważać.
Apropo ESC lecę samolotem nie z Polski
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Tak jak przestawiłeś handlera od Hydry na którymś turnieju?Dalmar pisze: Na niektórych Duńczyków też trzeba uważać - Poul grając ze mną w 2006 przestawił swoją jazdę w mojej turze o jakieś 4" (za chwilę się odwróciłem ), przez co nie mogłem w nią szarżować, a za nią był kolejny miętki regon WE (grałem DL).
Panowie gdzie nocujecie i jaki będzie tego koszt?
Akurat Poffo to najmilszy z przeciwników jakiego kiedykolwiek spotkałem na Euro, więc to nie był chyba przypadek ; p.skoro piszesz ze włoch Debka byl okej to pewnie dlatego ze wygral fartem 20:0
A co do składu, to dość ciekawy że tak powiem, w porównaniu do tego sprzed roku 6 nowych osób, do tego sprzed 2 lat- 5.
Nie będą wiedzieli czego się spodziewać
Ja ze swoim wygrałem.Robson pisze:Z wami moze byli mili, bo was ścisneli
Dębek też cisnął, do momentu jak mu Grale nie ekspolodali.
To, że Thurion miał problem z Fontaną, a Barb z Maxem to prawda.
Chodzi mi o to, że ja z Frederico, czy Dębek z Poffo żadnych problemów nie mieliśmy.
Dlatego też tak nie dramatyzujcie i nie przesadzajcie, tworząc z Włochów mega kutasów i wroga narodowego. Są tam różni gracze, uczciwsi i mniej, ale to dokładnie jak u nas.
IMHO nie można podchodzić od razu do bitwy z założeniem, że gram z ch*jem, który to będzie na pewno mnie wałował.
Hmm Kielon, jesli 6/8 to walkarze i nawet sedziowie to potwierdzaja, to chyba jednak lepiej podejsc do stolu wlasnie z zalozeniem ze gosc po drugiej stronie jest kutasem i czekaja Cie 3h spiny. Jak sie okaze ze trafiles na ktoregos z tych pozostalych dwoch to tylko sie cieszyc. Jakby mi ktos cofnal kawe o 4" a pozniej w zywe oczy cisnal sedziemu ze absolutnie nie to bym im chyba wydziaral kluczem caly samochod. Daj spokoj, przy grze na takim szczeblu takie rzeczy nie maja sie prawa dziac przeciez w ogole :/ A jednak z roku na rok mowi sie o Wlochach to samo.Kielon pisze:IMHO nie można podchodzić od razu do bitwy z założeniem, że gram z ch*jem, który to będzie na pewno mnie wałował.
swieta_barbara pisze:http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 30&start=0
To przed samym ETC... Kurde juz jestem w Polsce niestety... (albo stety zalezy z jakiego kata patrzac)
Przede wszystkim u nas. Także dlatego, że z nimi przegrywamy. Marudzicie tak, jakbyście sami byli wzorem fair playA jednak z roku na rok mowi sie o Wlochach to samo.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Jankiel pisze:Przede wszystkim u nas. Także dlatego, że z nimi przegrywamy. Marudzicie tak, jakbyście sami byli wzorem fair playA jednak z roku na rok mowi sie o Wlochach to samo.
No sa na pewno bardziej fair play od Wlochow.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Proporcje są dokładnie odwrotne.Cosmo pisze:Hmm Kielon, jesli 6/8 to walkarze i nawet sedziowie to potwierdzajaKielon pisze:IMHO nie można podchodzić od razu do bitwy z założeniem, że gram z ch*jem, który to będzie na pewno mnie wałował.
Oczywiście na słodkie oczęta Fonty nie należy się nabierać.
Dwie osoby dostały karniaki w historii ETC - Dice Dane na ETC2 i Fonta za powtórkę manewrów z Thurionem w partii z El Reyem na ETC4.
W tym roku ma być więcej karniaków.
Wpuścili mnie w maliny tępienia zasady "Top jerks at top tables."
Potem będą mnie jechać.
Life.
Uśmiechajcie się i grajcie swoje. Malal i Robson wiedzą jak. Nie mnie ich uczyć.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Według "Teorii Barbarossy" 30% puntów w WFB zdobywa się będąc kutasem w "Fazie Wykłócania Się".Karli pisze:Cóż ta zasada oznacza ?Jedy Knight pisze:Cosmo pisze: Wpuścili mnie w maliny tępienia zasady "Top jerks at top tables."
Potem będą mnie jechać.
Więc po jakimś czasie, czołowe stoły wyglądają jak... Parada Ch....
- swieta_barbara
- habydysz
Z Wlochami uwazajcie - maja duzo Kostek Wyklocania
Stosuja pressing psychiczny
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
szafa@poznan pisze:w kwestii uczciwych włochów:
http://www.youtube.com/watch?v=3EH1amSB ... r_embedded
Klasyk.
Już zlinkowane.
Jeszcze to...
http://www.youtube.com/watch?v=A7aHuMqV ... 1&index=34
i mnóstwo innych...
tak lekko poza tematem.. ale właśnie szperałem na koncie RS i odpaliłem tego linka.
http://etc2006.prv.pl/
:aż się łezka zakreciła
http://etc2006.prv.pl/
:aż się łezka zakreciła