Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Być może się mylę, ale chyba była jakaś errata na temat tego, że Gigant nie ma dorzucanych ataków w szarży w czołg.czołg nie mógł w nic trafić, a później wpadł w niego Bone Giant z dwurakiem i naklepał mu 48 woundów.
Protoss vs Zerg.Jasiuuu pisze: Jakie są waszym zdaniem najciekawsze bitwy do oglądania ?
Nic mi o tym nie wiadomo, a i przeciwnik takoż nie protestował. A tak na marginesie, to dlaczego nie miałby mieć?Być może się mylę, ale chyba była jakaś errata na temat tego, że Gigant nie ma dorzucanych ataków w szarży w czołg.
Human vs Ork, obydwaj na mass castFurion pisze:Protoss vs Zerg.Jasiuuu pisze: Jakie są waszym zdaniem najciekawsze bitwy do oglądania ?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Undead vs Night Elf, close spot na Turtle RockAndrzej pisze:Human vs Ork, obydwaj na mass castFurion pisze:Protoss vs Zerg.Jasiuuu pisze: Jakie są waszym zdaniem najciekawsze bitwy do oglądania ?
Co jest ciekawego w bitwie, którą UD w 95% przegrywa? Fast rush z DH i pozamiatane. Wiem coś o tymLidder pisze:Undead vs Night Elf, close spot na Turtle Rock
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.