Mieszkanie w Bydgoszczy ;)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Mieszkanie w Bydgoszczy ;)
Niedługo przeprowadzam się do bydgoszczy i szukam taniej kawalerki, każda pomoc będzie doceniona Może też ktoś napisać coś o mieście, bo byłem tam tylko raz do tej pory i niewiele zobaczyłem, z góry dzięki za każde info
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Co chcesz o miescie wiedziec? O srodowisku wfb?
Kujawiak = dobre piwo
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Zycie wyglada jak w kazdym duzym miescie Spytaj co Cie dokladnie interesuje to sie dowiesz? Jaki kierunek studiowac bedziesz i w jakiej dzielnicy?
ODnosnie wfb - istnieje jeden preznie dzialajacy klub - XIII Kohorta - www.13kohorta.pl , regularnie organizujemy wspolne spotkania na granie, lokale oraz raz w roku 4tego z rzedu mastera.
ODnosnie wfb - istnieje jeden preznie dzialajacy klub - XIII Kohorta - www.13kohorta.pl , regularnie organizujemy wspolne spotkania na granie, lokale oraz raz w roku 4tego z rzedu mastera.
- Oni No Maćko
- Chuck Norris
kujawiak już od ładnych paru lat nie ma z Bydgoszczą nic wspólnego Nasz browar teraz do kupka gruzu daj znać co rozumiesz przez "tania"Jagal pisze:Kujawiak = dobre piwo
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
— Stanisław Lem
— Stanisław Lem
mieszkanie znalazłem na Błoniach (tak na 90% myślę), studia mam już za sobą, wyjeżdżam 'za pracą' Ciężko mi pytać o coś dokładnie, bo szukam ogólnych informacji, rzeczy typu ile kosztuje piwo w barze to sprawdzę osobiście, głownie chodzi mi o to, czy nie jest nudno w mieście, czyli jakieś koncerty/życie wieczorową porą itp. Co do warhammera, to podrzućcie jakies miejsca, gdzie można wpaść i spotkać kogoś grającego.Ziemko pisze:Zycie wyglada jak w kazdym duzym miescie Spytaj co Cie dokladnie interesuje to sie dowiesz? Jaki kierunek studiowac bedziesz i w jakiej dzielnicy?
ODnosnie wfb - istnieje jeden preznie dzialajacy klub - XIII Kohorta - http://www.13kohorta.pl , regularnie organizujemy wspolne spotkania na granie, lokale oraz raz w roku 4tego z rzedu mastera.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Odnosnie miejsca to raczej zgadujemy sie przez nasze klubowe forum, bo nie mamy stalego miejsca spotkan, bo czesto sie ono zmienia. Blonie - dobra dzielnica, bo sam tam normalnie mieszkam (siedze w Niemczech obecnie).
Wielu ludzi mowi, ze Bydgoszcz jest nudna, ale moim zdaniem gowno wiedza, jak sie poszuka to sie znajdzie to co chce sie znalezc.
Wielu ludzi mowi, ze Bydgoszcz jest nudna, ale moim zdaniem gowno wiedza, jak sie poszuka to sie znajdzie to co chce sie znalezc.
i w Bydzi możesz spotkać jedne z najbardziej niezwykłych widoków, których zdjęcia stawiam na szczególnym miejscu:
1. Tory tramwajowe kończące się na krawężniku
2. przejścia dla pieszych zagrodzone z obu stron barierkami, tudzież łańcuchami
3. dworzec PKP, w miejscu na gaśnicę pełna butelka wody mineralnej
Chciałabym tam wrócić i odkryć inne uroki tego miasta, bo mnie zaintrygowało
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Kohortex 16-17 pazdziernika. Zapraszamy
Chociaz nie wiem kiedy jest czas przyjscia potomka, to najwyzej w innym terminie zapraszamy
Chociaz nie wiem kiedy jest czas przyjscia potomka, to najwyzej w innym terminie zapraszamy
Nie wiem, czy dam radę, bo to już 7 miesiąc będzie. Jeśli potoczy się, jak do tej pory, to nie wykluczone (nikt mi nie wierzy, że jestem w ciąży, bo nie widać kompletnie nic
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Hmm... ciekawy przypadek . Ja tam wierzę.
A może tam wilcy jeszcze po ulicach biegają? I białe niedźwiedzie .Yudokuno pisze:i w Bydzi możesz spotkać jedne z najbardziej niezwykłych widoków, których zdjęcia stawiam na szczególnym miejscu:
3 lata temu po ulicach biegali space marines z zakonu krwawych kruków.. Przeróbki maski gazowej + zbroja z kartonu i doniczek + tona taśmy papierowej. Ale radocha była.
Wilcy i niedźwiedzie dostały wpierdal i się nie pojawiają.
Wilcy i niedźwiedzie dostały wpierdal i się nie pojawiają.
Uprawianie seksu jest dla każdego faceta imperatywem. Kształtowanie wyglądu bez wątpienia służy poprawieniu swej atrakcyjności, a co za tym idzie możności uprawiania seksu. Jeśli robisz to tylko dla siebie, to znaczy, że chcesz uprawiać seks z samym sobą. Jeśli budujesz mięśnie dla siebie, to jesteś pedałem
nie wiem - to co uchwyciłam na zdjęciach, to opisałamKlafuti pisze:Hmm... ciekawy przypadek . Ja tam wierzę.
A może tam wilcy jeszcze po ulicach biegają? I białe niedźwiedzie .Yudokuno pisze:i w Bydzi możesz spotkać jedne z najbardziej niezwykłych widoków, których zdjęcia stawiam na szczególnym miejscu:
To poka te zdjęcia!
Najbardziej jestem ciekaw tych torów.
phi tam , nic cudownego tramwaj skasowali lata temu ale torów z "zabytkowej" ulicy wyrzucić nie wolno więc tak zostało śmiesznie , że tory są , pętli przy dworcu nie ma i tramwajów też nie ;D.TomCio pisze:To poka te zdjęcia!
Co do koncertów itp. Nuda była kilka lat temu. Teraz miasto ożywa i jest gdzie iść wieczorową porą (nie tylko się spić ).
Żyje się dobrze tylko trza unikać malutkiego % miasta gdzie nawet Policja nie zapuszcza się wieczorami . [ instrukcje dostaniesz gdzie chodzić a gdzie nie ].
Błonie to spoko dzielnica tylko ważne abyś nie trafił miejscówki gdzieś hen daleko .
Bardzo denerwującą rzeczą jest brak myślenia podczas remontów dróg (tia najpierw remont , a potem kanalizę robią .... ) no i korki w mieście które potrafią bardzo wkurwić .
@Jagal
Aktualnie Kujawiak to szczyny lane gdzieś na zapiździajewie ...
e tam gadanie. jak ma się "szczęście" to i w centrum można po łbie dostać... po prostu w niektórych rejonach jest większa szansa...trza unikać malutkiego % miasta gdzie nawet Policja nie zapuszcza się wieczorami .
Ziemko zagadaj mnie lub przyslij swojego przedstawiciela do mnie w połowie sierpnia a może coś wymyślimy odnośnie miejsca do grania...bo nie mamy stalego miejsca spotkan