Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
kujawiak już od ładnych paru lat nie ma z Bydgoszczą nic wspólnegoJagal pisze:Kujawiak = dobre piwo
mieszkanie znalazłem na Błoniach (tak na 90% myślę), studia mam już za sobą, wyjeżdżam 'za pracą'Ziemko pisze:Zycie wyglada jak w kazdym duzym miescieSpytaj co Cie dokladnie interesuje to sie dowiesz? Jaki kierunek studiowac bedziesz i w jakiej dzielnicy?
ODnosnie wfb - istnieje jeden preznie dzialajacy klub - XIII Kohorta - http://www.13kohorta.pl , regularnie organizujemy wspolne spotkania na granie, lokale oraz raz w roku 4tego z rzedu mastera.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
A może tam wilcy jeszcze po ulicach biegają? I białe niedźwiedzieYudokuno pisze:i w Bydzi możesz spotkać jedne z najbardziej niezwykłych widoków, których zdjęcia stawiam na szczególnym miejscu:
1. Tory tramwajowe kończące się na krawężniku
2. przejścia dla pieszych zagrodzone z obu stron barierkami, tudzież łańcuchami
3. dworzec PKP, w miejscu na gaśnicę pełna butelka wody mineralnej
Chciałabym tam wrócić i odkryć inne uroki tego miasta, bo mnie zaintrygowało
nie wiem - to co uchwyciłam na zdjęciach, to opisałamKlafuti pisze:Hmm... ciekawy przypadek. Ja tam wierzę.
![]()
A może tam wilcy jeszcze po ulicach biegają? I białe niedźwiedzieYudokuno pisze:i w Bydzi możesz spotkać jedne z najbardziej niezwykłych widoków, których zdjęcia stawiam na szczególnym miejscu:
1. Tory tramwajowe kończące się na krawężniku
2. przejścia dla pieszych zagrodzone z obu stron barierkami, tudzież łańcuchami
3. dworzec PKP, w miejscu na gaśnicę pełna butelka wody mineralnej
Chciałabym tam wrócić i odkryć inne uroki tego miasta, bo mnie zaintrygowało![]()
![]()
.
phi tam , nic cudownegoTomCio pisze:To poka te zdjęcia!
Najbardziej jestem ciekaw tych torów.
e tam gadanie. jak ma się "szczęście" to i w centrum można po łbie dostać... po prostu w niektórych rejonach jest większa szansa...trza unikać malutkiego % miasta gdzie nawet Policja nie zapuszcza się wieczorami .
Ziemko zagadaj mnie lub przyslij swojego przedstawiciela do mnie w połowie sierpnia a może coś wymyślimy odnośnie miejsca do grania...bo nie mamy stalego miejsca spotkan