I tak jest do dupy, skoro nikt nie chce jej w ogóle wystawiać a tyle czasu już tu jest. W porównaniu do assasyna, który ma 9 czy 10I ASF trujące ataki i tak samo hate, to ta haga wygląda po prostu żałośnie. A zabójca? To samo tylko taka różnica że nie może mieć zbroi, ale za to unbrakable i o jeden T więcej. Najprościej mówiąc haga to śmiech na sali, który pada w pierwszej lepszej walce z assasynami, zabójcami, exaltedami a teraz nawet z HE, które uzyskują przerzuty z ASF`a <nie wspomnę o wampirach <blood dragonach> czy TK, które są straszliwie żywotne.Varinastari pisze:Ależ jest całkiem grywalna- z racji Nienawiści i Trujących Ataków
Arena of Death - ogólnie
Re: Arena of Death - ogólnie
Paskudny uśmiech power gamera
Jab ale kto Ci powiedział, że na AŚ panują takie same zasady jak w battlu ? Hate może równie dobrze dawać rzut na liderkę, który niezdany powoduję wściekłą szarżę na wroga i odsłonienie pleców. Nic nie jest pewne. Wszak to ruletka
Pozdrawiam. Warlock.
Pozdrawiam. Warlock.
"Spam jest sztuką, której nikt nie potrafi zrozumieć" - Anyix
"Pan Bóg nie gra w kości" - Albert Einstein
"Bo gra w Warhammera!" - Sa!nt
"Pan Bóg nie gra w kości" - Albert Einstein
"Bo gra w Warhammera!" - Sa!nt
-
- Masakrator
O tożsamości zwycięzcy decydują jeno kostki. Nie ma "słabych" tudzież "niegrywalnych" postaci. AŚ istnieje po to, by się bawić, niźli uprawiać PG.
O tożsamości zwycięzcy decydują jeno kostki
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
-
- Masakrator
+Ewentualna miksturka za fajną biografię
Nota bene, wysłałem Pmkę do Murma z pytaniem, czy wyrobi się z AŚ do końca miesiąca. Jeśli nie, nie widzę przeszkód, by za jakiś czas otworzyć kolejną AŚ. Nawet, jeśli Murmowi jeszcze cosik się zejdzie- wszak ma sporo do roboty podobno
Nota bene, wysłałem Pmkę do Murma z pytaniem, czy wyrobi się z AŚ do końca miesiąca. Jeśli nie, nie widzę przeszkód, by za jakiś czas otworzyć kolejną AŚ. Nawet, jeśli Murmowi jeszcze cosik się zejdzie- wszak ma sporo do roboty podobno
Szkoda że o całości decydują kostki, szczególnie u Ciebie Czytając Twoje poprzednie areny widzę, że masz łeb. Przy tylu czynnikach jakie oddziałują na walkę można to spokojnie robić bez kostek. Ale jak zrobisz tak będzie fajnie.
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
-
- Masakrator
Nie widzę przeciwwskazań- w statystykach potraktuję go odpowiednio.
Swoją drogą, nową AŚ otworzę prawdopodobnie w nadchodzącym tygodniu.
Swoją drogą, nową AŚ otworzę prawdopodobnie w nadchodzącym tygodniu.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2010, o 11:20 przez Varinastari, łącznie zmieniany 1 raz.
Varinastari jak Murm skonczy będziesz robić kolejną Arene?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
-
- Masakrator
Zgadza się Edytowałem posta z wstępnymi zasadami kolejnej AŚ- zapraszam do lektury
Fajnie fajjnie ale teraz nie wiem co daje połowa rzeczy
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
-
- Masakrator
I o to chodzi. Troszkę odświeżę formułę-zobaczymy, jak wyjdzie w praniu.
W Tysiącletnim Wyszkoleniu to DE chyba też nie?
-
- Masakrator
Możliwe. Chyba nawet cosik pasuje
Dokup.Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące doomseekera. Z racji tego, że on jest jaki jest, zastanawia mnie, czy on ma te wirujące ataki sam z siebie, czy trzeba je dokupować w ramach umiejętności?
-
- Masakrator
I cóż, faktycznie. W teorii miała być to jeno umiejętność dla Dawi. No cóż, edytuję odpowiednio zasady.
PS. Arena Murma jest już w fazie finału. Zatem szykujcie postacie, niebawem odpalamy.
PS. Arena Murma jest już w fazie finału. Zatem szykujcie postacie, niebawem odpalamy.
Odpalaj od razu, jedno drugiemu nie przeszkadza.
Zobaczymy jak się sprawdziJab pisze:I tak jest do dupy, skoro nikt nie chce jej w ogóle wystawiać a tyle czasu już tu jest. W porównaniu do assasyna, który ma 9 czy 10I ASF trujące ataki i tak samo hate, to ta haga wygląda po prostu żałośnie. A zabójca? To samo tylko taka różnica że nie może mieć zbroi, ale za to unbrakable i o jeden T więcej. Najprościej mówiąc haga to śmiech na sali, który pada w pierwszej lepszej walce z assasynami, zabójcami, exaltedami a teraz nawet z HE, które uzyskują przerzuty z ASF`a <nie wspomnę o wampirach <blood dragonach> czy TK, które są straszliwie żywotne.Varinastari pisze:Ależ jest całkiem grywalna- z racji Nienawiści i Trujących Ataków
-
- Masakrator
Jutro rano otwieram wrota kolejnej AŚ.
Miejsce takowej:
Karak Osiem Szczytów.
Miejsce takowej:
Karak Osiem Szczytów.