Arena of Death - ogólnie

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jab
Kradziej

Re: Arena of Death - ogólnie

Post autor: Jab »

Varinastari pisze:Ależ jest całkiem grywalna- z racji Nienawiści i Trujących Ataków :wink:
I tak jest do dupy, skoro nikt nie chce jej w ogóle wystawiać a tyle czasu już tu jest. W porównaniu do assasyna, który ma 9 czy 10I ASF trujące ataki i tak samo hate, to ta haga wygląda po prostu żałośnie. A zabójca? To samo tylko taka różnica że nie może mieć zbroi, ale za to unbrakable i o jeden T więcej. Najprościej mówiąc haga to śmiech na sali, który pada w pierwszej lepszej walce z assasynami, zabójcami, exaltedami a teraz nawet z HE, które uzyskują przerzuty z ASF`a #-o <nie wspomnę o wampirach <blood dragonach> czy TK, które są straszliwie żywotne.
Paskudny uśmiech power gamera

Awatar użytkownika
Warlock
Chuck Norris

Post autor: Warlock »

Jab ale kto Ci powiedział, że na AŚ panują takie same zasady jak w battlu :wink:? Hate może równie dobrze dawać rzut na liderkę, który niezdany powoduję wściekłą szarżę na wroga i odsłonienie pleców. Nic nie jest pewne. Wszak to ruletka :wink:

Pozdrawiam. Warlock.
"Spam jest sztuką, której nikt nie potrafi zrozumieć" - Anyix

"Pan Bóg nie gra w kości" - Albert Einstein

"Bo gra w Warhammera!" - Sa!nt

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

O tożsamości zwycięzcy decydują jeno kostki. Nie ma "słabych" tudzież "niegrywalnych" postaci. AŚ istnieje po to, by się bawić, niźli uprawiać PG.

nindza77
Wodzirej

Post autor: nindza77 »

O tożsamości zwycięzcy decydują jeno kostki
:(
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).

Varinastari
Masakrator

+Ewentualna miksturka za fajną biografię :wink:
Nota bene, wysłałem Pmkę do Murma z pytaniem, czy wyrobi się z AŚ do końca miesiąca. Jeśli nie, nie widzę przeszkód, by za jakiś czas otworzyć kolejną AŚ. Nawet, jeśli Murmowi jeszcze cosik się zejdzie- wszak ma sporo do roboty podobno

nindza77
Wodzirej

Szkoda że o całości decydują kostki, szczególnie u Ciebie :) Czytając Twoje poprzednie areny widzę, że masz łeb. Przy tylu czynnikach jakie oddziałują na walkę można to spokojnie robić bez kostek. :D Ale jak zrobisz tak będzie fajnie. ;)
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Varinastari, widzę, że uwzględniłeś wirujące bronie i ataki, w związku z tym czy jest możliwość wystawienia doomseekera?
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Varinastari
Masakrator

Nie widzę przeciwwskazań- w statystykach potraktuję go odpowiednio.

Swoją drogą, nową AŚ otworzę prawdopodobnie w nadchodzącym tygodniu.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2010, o 11:20 przez Varinastari, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Varinastari jak Murm skonczy będziesz robić kolejną Arene?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Varinastari
Masakrator

Zgadza się :wink: Edytowałem posta z wstępnymi zasadami kolejnej AŚ- zapraszam do lektury :D

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Fajnie fajjnie ale teraz nie wiem co daje połowa rzeczy :mrgreen:
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.

Varinastari
Masakrator

I o to chodzi. :wink: Troszkę odświeżę formułę-zobaczymy, jak wyjdzie w praniu.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące doomseekera. Z racji tego, że on jest jaki jest, zastanawia mnie, czy on ma te wirujące ataki sam z siebie, czy trzeba je dokupować w ramach umiejętności?
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

W Tysiącletnim Wyszkoleniu to DE chyba też nie? ;)

Varinastari
Masakrator

Możliwe. Chyba nawet cosik pasuje :wink:
Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące doomseekera. Z racji tego, że on jest jaki jest, zastanawia mnie, czy on ma te wirujące ataki sam z siebie, czy trzeba je dokupować w ramach umiejętności?
Dokup.

Awatar użytkownika
Morghur
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Morghur »

Tą samą drogą dedukcji, Asrai też powinny mieć Tysiącletnie wyszkolenie.
[CENTER]Obrazek[/CENTER]

Varinastari
Masakrator

I cóż, faktycznie. W teorii miała być to jeno umiejętność dla Dawi. No cóż, edytuję odpowiednio zasady.
PS. Arena Murma jest już w fazie finału. Zatem szykujcie postacie, niebawem odpalamy.

nindza77
Wodzirej

Odpalaj od razu, jedno drugiemu nie przeszkadza. ;)

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Jab pisze:
Varinastari pisze:Ależ jest całkiem grywalna- z racji Nienawiści i Trujących Ataków :wink:
I tak jest do dupy, skoro nikt nie chce jej w ogóle wystawiać a tyle czasu już tu jest. W porównaniu do assasyna, który ma 9 czy 10I ASF trujące ataki i tak samo hate, to ta haga wygląda po prostu żałośnie. A zabójca? To samo tylko taka różnica że nie może mieć zbroi, ale za to unbrakable i o jeden T więcej. Najprościej mówiąc haga to śmiech na sali, który pada w pierwszej lepszej walce z assasynami, zabójcami, exaltedami a teraz nawet z HE, które uzyskują przerzuty z ASF`a #-o <nie wspomnę o wampirach <blood dragonach> czy TK, które są straszliwie żywotne.
Zobaczymy jak się sprawdzi ;)

Varinastari
Masakrator

Jutro rano otwieram wrota kolejnej AŚ.
Miejsce takowej:
Karak Osiem Szczytów.

ODPOWIEDZ