Bemowe Elfiątka

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Re: Bemowe Elfiątka

Post autor: bem »

Eltharion pisze:Połowa ma cycki więc jest z górki :mrgreen:
Niestety tylko co czwarty :P Na razie robię im włosy i pewną drobną zmianę w twarzy, ale nie wiem, czy nie będę jeszcze przerabiać innych rzeczy. Mają strasznie duże stopy.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

bem pisze:
Eltharion pisze:Połowa ma cycki więc jest z górki :mrgreen:
Mają strasznie duże stopy.
To źle? :<

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Kobiety takich nie mają. Chyba, że są w glanach ;)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

to im obetnij :mrgreen:

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

bem pisze:Kobiety takich nie mają.
No wiesz, to po to żeby mogły stać bliżej zlewu :-.
:wink:

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Heh armia dla siebie.... hmmm gdzies to już słyszałem ;) zaczyna się od malowania herosów zawsze a potem to juz w kosmos się ciagnie ;) Zobaczymy jak szybko Ci się znudzi bo raczej cięzko malować coś dla siebie, malując równocześnie na zlecenie (ja farseera dla mnie 3 miesiące juz maluje ;P ). Co do flagi to może the business albo exploited ? :)

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

Coś w tym jest :? chociaż ja akurat nie biorę się za swoje figurki bo chciałabym je zacząć malować dopiero jak nauczę się lepiej malować, wiecie glazy itp., żeby nie trzeba było potem poprawiać. Chociaż korci... :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Ignis pisze:Coś w tym jest :? chociaż ja akurat nie biorę się za swoje figurki bo chciałabym je zacząć malować dopiero jak nauczę się lepiej malować, wiecie glazy itp., żeby nie trzeba było potem poprawiać. Chociaż korci... :wink:
A jaka armia? ;)

Awatar użytkownika
Yahoo82
Kradziej

Post autor: Yahoo82 »

bem pisze:
Eltharion pisze:...nie wiem, czy nie będę jeszcze przerabiać innych rzeczy. Mają strasznie duże stopy.
W Japonii podobno zawijano małym dziewczynkom stópki bandażami, żeby za duże nie rosły. Tylko nie wiem na ile to będzie wykonalne w przypadku figurek :D

Widzę, że znowu zmieniłaś avatara? :)

A żeby nie było, że znowu offtop to sugeruję kleić po 5 sztuk i malować - wtedy częściej zobaczymy coś nowego :)
Obrazek

I może następnym razem ktoś łaskawie napisze co jest nieregulaminowe w podpisie zanim go wypierdzieli?

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

bem pisze:Dzięki Waszym komentarzom zombie najprawdopodobniej doświadczy eksmisji. Ponadto zastanawiam się, czy nie przemalować skóry laski na niebiesko-szary. Podobną robiłam na Mannfredzie a i w dżezi stuff Kefas wrzucał ostatnio śliczną witch elfkę z właśnie niebieskawą skórą. Co o tym myślicie?
Zdecydowanie się z Tobą zgodzę. To jest jedyny słuszny kolor skóry dla drow-ów wg. mnie ;)
Necromancerka zawsze może mieć trochę zielonych i szarych odbarwień.
Yahoo82 pisze:A żeby nie było, że znowu offtop to sugeruję kleić po 5 sztuk i malować - wtedy częściej zobaczymy coś nowego :)
+1
Tą sama radę dostałem od brata jak zacząłem malować ghule 10-ciu na raz... wcześniej 10-ciu na raz sklejałem... w efekcie po nałożeniu kolorów podstawowych skupiłem się na pierwszej piątce i poszło jak z bicza strzelił, także to jest jak najbardziej słuszna uwaga. ;)

PS. Awatareiros +1 ;)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

bem pisze:
Ignis pisze:Coś w tym jest :? chociaż ja akurat nie biorę się za swoje figurki bo chciałabym je zacząć malować dopiero jak nauczę się lepiej malować, wiecie glazy itp., żeby nie trzeba było potem poprawiać. Chociaż korci... :wink:
A jaka armia? ;)
W sumie to zbierałam WE, ale sprzedaje, podobały mi się DE ale grać raczej nie zamierzam dlatego dałam sobie na wstrzymanie..Podobają mi się bardzo O&G dlatego z przyjemnością kupiłam i pomaluje bratu tą armię. A zbieram sobie taką małą kolekcję figurek które mi się podobają, dziwnym trafem głównie babeczki :wink: ale są tez inne.
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Yahoo82
Kradziej

Ignis pisze:Podobają mi się bardzo O&G dlatego z przyjemnością kupiłam i pomaluje bratu tą armię.
Chcesz zostać moją siostrą? Też mam OnG i nie wyrabiam się z malowaniem :P
Znowu offtop, ale nie mogłem się powstrzymać 8)
Obrazek

I może następnym razem ktoś łaskawie napisze co jest nieregulaminowe w podpisie zanim go wypierdzieli?

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Ignis pisze:A zbieram sobie taką małą kolekcję figurek które mi się podobają, dziwnym trafem głównie babeczki :wink: ale są tez inne.
Też miałam chwilowo taki zamiar, ale jednak zaczęłam zbierać armię. Ciekawe, jak daleko zajadę. Mam jeszcze kilka innych figurek, które cierpliwie czekają, aż się nimi zaopiekuję.

Co do tych pięciu figurek, to z chęcią rozważę, ale to i tak nie przyspieszy momentu zaczęcia malowania :P
Yahoo82 pisze:W Japonii podobno zawijano małym dziewczynkom stópki bandażami, żeby za duże nie rosły.
Dla ścisłości: w Chinach ;)

Niedługo pewnie będzie nowy awatar, bo robiłyśmy dziś z koleżanką zdjęcia ;) Może kilka wrzucę na blog.

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

bem pisze:Niedługo pewnie będzie nowy awatar, bo robiłyśmy dziś z koleżanką zdjęcia ;) Może kilka wrzucę na blog.
Wrzucaj wrzucaj :wink:

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Yahoo82 pisze:
Ignis pisze:Podobają mi się bardzo O&G dlatego z przyjemnością kupiłam i pomaluje bratu tą armię.
Chcesz zostać moją siostrą? Też mam OnG i nie wyrabiam się z malowaniem :P
Znowu offtop, ale nie mogłem się powstrzymać 8)
E tam, lepiej, żeby zrobiła armię skavenów z 1500 slavów. Na tip-top :wink: .
bem pisze:
Yahoo82 pisze:W Japonii podobno zawijano małym dziewczynkom stópki bandażami, żeby za duże nie rosły.
Dla ścisłości: w Chinach ;)
Aż im się wykoślawiały i nie mogły uciekać, tylko takimi małymi kroczkami. Takie coś wygląda naprawdę koszmarnie, wierzcie mi.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Daw pisze:Zdecydowanie się z Tobą zgodzę. To jest jedyny słuszny kolor skóry dla drow-ów wg. mnie Necromancerka zawsze może mieć trochę zielonych i szarych odbarwień.
+1
bem pisze:Dla ścisłości: w Chinach
Byłem pewien że w Japonii, cóż całe życie człowiek się uczy. 8)

Piotrax
Kradziej

Post autor: Piotrax »

Jesteście mega :lol2: 3 strony zapisaliście nad jednym w sumie biorąc całość galerii nie wybijającym sie jakoś, modelem. Choć w zasadzie o samym modelu to tu mało widze :P

No ale żeby offtopa nie kontynuować to się wypowiem. Model i owszem poprawny ale bez szału, inne Twoje prace mi sę trochę bardziej podobały. No i ta flaga lekko z dupy jest tam wciśnięta. FH czemu nie ale jakis bardziej klimatyczny by się przydał. :wink:

pzd

Awatar użytkownika
Yahoo82
Kradziej

bem pisze:Niedługo pewnie będzie nowy awatar, bo robiłyśmy dziś z koleżanką zdjęcia ;) Może kilka wrzucę na blog.
Wrzucaj wrzucaj :) Na pewno będziemy mniej krytyczni niż w przypadku figurek :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Powoli to forum zmienia się w fotkę :lol2:
Ostatnio zmieniony 21 lip 2010, o 18:46 przez Rasti, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Piotrax pisze:Jesteście mega :lol2: 3 strony zapisaliście nad jednym w sumie biorąc całość galerii nie wybijającym sie jakoś, modelem. Choć w zasadzie o samym modelu to tu mało widze :P
Dla mnie to wygląda jak stado wygłodniałych wilków, którzy czekają na niewiasty zaglądające na to forum... w szczególności te, które się udzielają oraz wrzucają swoje prace ;)

Czekamy na dalsze prace dotyczące kobitek Dark Elfickich ;)
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

ODPOWIEDZ