Mam jednak nadzieje, ze jeszcze nie raz i nie dwa przyjdzie razem pokulac kostkami

Trzaskam cały czas szkiele żeby się z nimi wyrobić także luzikGrolshek pisze:A mówiłem że podrzucę ci 10 psów... Już miałbyś do przodu z czasem... Szkielety: góra z wyłażącymi zewsząd łapami głowami nagrobkami... VC to najłatwiejsza do fillerowania armia...
+1Dębek pisze:@Murmandamus, aż dziw mnie bierze, że grasz na tym turnieju. Tyle w nim zasad niezgodnych z rulebookiem.
-- Armia musi mieć przynajmniej dwa sztandary
jedyna dosyć istotna zmiana w stosunku do podręcznika. Do przełknięcia jednak.Purple Sun of Xereus idzie tylko na odległość jednej artyleryjki a nie x3.Signature Spell z magii Death - model, ktory przegra rzut otrzymuje rany (mag moze więc sam się zabić)
to ma być zmiana zasad wg ciebie Dębku? Uściślenie. A to ze steam tankiem też drobnostka balansująca kompozycję ktora bywała i przed BP na 7 ed- Transformation of Kadon - trzeba miec model, w ktory ma zamienić się mag (wersja ligt: Manticora, Hydra, Smok - na podstawkach 50x50; za Mountain Chimere moze robic Manticora, za Great Fire Dragona dowolny model smoka - ale oba monstery sa na podstawkach 50x100)
- Steam Tank 0-1
zmiana do przełknięcia ale to drobnostka niezwiązana z mechaniką- liczymy punkty za połowę oddziałów i pojedynczych modeli (jak w 7 edycji)
Debek, az dziw mnie bierze, ze grasz w WFB. Tyle w nim dziur i przeciez w to sie nie da tak w ogole gracDębek pisze:@Murmandamus, aż dziw mnie bierze, że grasz na tym turnieju. Tyle w nim zasad niezgodnych z rulebookiem.
my po prostu kierwa jesteśmy nienormalnizaborek pisze:Debek, az dziw mnie bierze, ze grasz w WFB. Tyle w nim dziur i przeciez w to sie nie da tak w ogole gracDębek pisze:@Murmandamus, aż dziw mnie bierze, że grasz na tym turnieju. Tyle w nim zasad niezgodnych z rulebookiem.![]()
No i juz wprost nie moge wyjsc z podziwu, ze kupujesz zabawki GW, przeciez sa jednymi z najdrozszych, a wcale nie najladniejszych, a te wszystkie ksiazki i podreczniki... przeciez tyle w nich niescislosci, braku spojnosci...![]()
I ze chce Ci sie marnowac na ten bubel made by GW tyle czasu... przeciez tyle jest innych, znacznie mniej dziurawych systemow bitewnych![]()
Sorry... ale nie moglem sie powstrzymac
Podobnie jak wiekszosc na tym forumFisch pisze:my po prostu kierwa jesteśmy nienormalnizaborek pisze:Debek, az dziw mnie bierze, ze grasz w WFB. Tyle w nim dziur i przeciez w to sie nie da tak w ogole gracDębek pisze:@Murmandamus, aż dziw mnie bierze, że grasz na tym turnieju. Tyle w nim zasad niezgodnych z rulebookiem.![]()
No i juz wprost nie moge wyjsc z podziwu, ze kupujesz zabawki GW, przeciez sa jednymi z najdrozszych, a wcale nie najladniejszych, a te wszystkie ksiazki i podreczniki... przeciez tyle w nich niescislosci, braku spojnosci...![]()
I ze chce Ci sie marnowac na ten bubel made by GW tyle czasu... przeciez tyle jest innych, znacznie mniej dziurawych systemow bitewnych![]()
Sorry... ale nie moglem sie powstrzymac
nic nowego nie napisałeś;] kierwa