Taki z Ciebie cwaniak? No to dawaj challange na kolejnym turnieju i zobaczymy kto kogo klepnie

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

) to miałbym brzytwę i losy bitwy mogłyby się potoczyć zupełnie inaczej. Między innym, smok spadłby niemal na pewno i nie zabiłby mi PG z bohaterami. W ogóle zbyt rzadko wykorzystywałem ten czar. Tak więc jak mówiłem, według mnie jest to głównie kwestia ogrania się.
 ) to miałbym brzytwę i losy bitwy mogłyby się potoczyć zupełnie inaczej. Między innym, smok spadłby niemal na pewno i nie zabiłby mi PG z bohaterami. W ogóle zbyt rzadko wykorzystywałem ten czar. Tak więc jak mówiłem, według mnie jest to głównie kwestia ogrania się.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
 . Ale zrobiłeś też kilka błędów między innymi dałeś wpuścić mi hydrę na kloca bo tym jak niesamowice chujowo zasłoniłeś się tymi orłami (wogóle nimi chujowo zagrałeś)
. Ale zrobiłeś też kilka błędów między innymi dałeś wpuścić mi hydrę na kloca bo tym jak niesamowice chujowo zasłoniłeś się tymi orłami (wogóle nimi chujowo zagrałeś) 
   (chill żartuje)
  (chill żartuje)Weź mi kurwa nie przypominajZeppelin pisze:bo tym jak niesamowice chujowo zasłoniłeś się tymi orłami

1 szereg > 0 szeregówAndrzej pisze:I muszę się spytać w kwestii zasad o tego steadfasta z jednym szeregiem, bo w końcu było to cholernie istotne.

)
  )Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Andrzej pisze:No to fajnie. Zeppelin, jak już tak liczymy, to policz ile by było, gdybyś odjął od różnicy 2000 pkt. Bo tyle zgineło mi przez to, że sędzia mi nie uwierzył
 )
)
Czyli zgodnie z przewidywaniami - nie ma kloca z bohaterami za 1500 pts, to masz sporą szansę obessać.Spełniły się moje najgorze obawy. Dostałem mocny ofens z trzema LT.

Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
za to od razu widać, że myślałem więcej od Ciebie.Zeppelin pisze:Jeżeli nad każdym postem myślałeś tyle co nad tym to nie dziwię się ,że masz ich już ponad 4000Asassello pisze: o ile się nie odbije w pierwszej turze.
(chill)
 (chill)
  (chill)

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
2) Ataki STOMP/THUNDERSTOMP/BREATH WEAPON w walce wręcz
a) W pojedynku ataki stomp / thunderstomp / breath mogą być wykonywane jedynie przeciwko przeciwnikowi w tym pojedynku; rozmiar tego modelu bierze się pod uwagę rozstrzygając, czy stomp jest możliwy
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...