W porównaniu z maszyną 90% jednostek jest mientka:P Kiepskie porównanieataman pisze:W porównaniu z machiną nadal są miętcyTemple Guard pisze: No litości, to chyba najtwardsza obsługa w grze
(tak, wiem, że piszę się "miękka" )
Moderator: JarekK
Mate pisze:No jasne, że nie było. Ale co za problem zrobić update w Army Liście?
Tak samo powinni dać herosom T5, jak mają krasnoldzcy thani.
12-8 ledwo powinno byc 10:10 , ale to wlasnie helka zmisfireowala tak ze dziop mial za mojego maga polowe pkt i to zawazylo na wygranej (nie zebym sie tlumaczyl )Siemek pisze:ja jednak jakos jej nie widze,fakt z defensami moze mocno pomoc ale tak jakos 270pt
Ps.Ile mieliscie(14:6 czy 12:8 dla dziopa?)
pzdr
w perspektywie nowych armii, takich jak WE, Imperium,Krasie z obecnym kowadlem.. stala sie znacznie bardziej oplacalna niz to bylo wczesniej, przynajmniej w moich oczach... takie WE--> naprawde neizly straszak na drszewka.. smoki itp, takie Krasie--> wyzej opsialem, takie Imperium --> helka wydaje sie byc jedynym sensownym panaceum.. i to niekoniecznie mocno skutecznym ale zawszeTemple Guard pisze:Zastanawia mnie to, że jeszcze niedawno Helka była "be" a teraz słyszę coraz więcej ciepłych słów pod jej adresem. Co się stało? Po prostu ludzie zaczęli więcej nią grać i okazała się lepsza, niż się wcześniej wydawało na papierze?
nie dostalem wpierdol od dziopa, tylko nieznacznie i minimalnie przegralem ale zaiste to drugie zauwazylemShino pisze:albo po prostu dostales wpierdol od dziopa i zauwazyles, ze helka sie da grac
ja narazie mam rzuty w stylu 3 cale.. 4 cale.. itp a w 4 bitwach raz wyjebalem sobie sam zaloge, a raz wyjebalem sobie cala helke ale i tak wydaje mi sie ze ma potencjal...Hrabia Duuku pisze:pierwszej turze khornikow ale zrobiłem 17cali.Dalej pojechałem pół bretki przeciwnika.Ta jednostka jest chora i przegięta.
pzdr
ani niby jak skoro nie moze gonic ani overrunowac?? chyba ze czegos nie wiem.Hrabia Duuku pisze: ale zrobiłem 17cali.
pzdr