bo moja propozycja jest taka która na 2500pk jakoś dawała sobie rade(towarzysko nie na turniejach )
Chaos lord
Nurgle
Chaos runesword
Armour of Morrslieb
Enchanted shield
Smok
Moderator: JarekK
RAFIX pisze:na wkręcie klimatycznej![]()
![]()
![]()
lord khorna na mantysi z axe of khorn , laską bogów, regeneracją i słowem agonii wychodzi 11A z kiling blowem![]()
![]()
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Ależ da i jest całkiem zajebiście.Na 8ed. w stanie teraźniejszym bez BP nie da się grać wcale więc czekamy...
o.b-one pisze:Podobne uczucia towarzyszą mi po czytaniu tych wszystkich żali. Pod koniec każdego takiego posta pozostaje niesmak i jednocześnie ulga, że to już koniec...Barbarossa pisze:(..) co przynosi mieszaninę ulgi, że turlanina skończyła się, oraz niesmaku, że imba.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..