HE -PG oddzial w malowaniu

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mortipher
"Nie po to jadę"

HE -PG oddzial w malowaniu

Post autor: Mortipher »

Pierwsza czwórka. Niestety czempion opuścił mnie po jakiejś bitwie i pewnie teraz samotnie toczy swoje milczące walki.

Tak na marginesie jak ktoś ma i chce się go pozbyć to odkupie.

Obrazek

Obrazek

Foty z lampa co im nie pomogło.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Fajnie wyszli, czysto, ładnie i schludnie wiecej nie potrzeba. Jedyne co mi sie nie podoba to płaszcze nie lubię takiego malowania i nie pasują mi kolorystycznie do reszty malowania, ale to kwestia gustu pewnie wiec ogólnie dobre wrażenie. Z gotowymi podstawkami będa jeszcze lepsi.

Pzdr

Awatar użytkownika
Mortipher
"Nie po to jadę"

Post autor: Mortipher »

plaszcze w rzeczywistości są ciemniejsze tu wyszły tak bo fota pstrykana z lampą. A kolor ...załozenie było czerwono fioletowe ale coraz częsciej myślę o zmianie schematu.

Awatar użytkownika
Tutajec
Postownik Niepospolity

Post autor: Tutajec »

chyba zrobiłeś za mocne przejścia na tych halabardach.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

bardzo fajni :) . Dla mnie zbyt kolorowi, ale technicznie OK.

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

fajne drzewce włóczni, no i płaszczyk pięknie zrobiony, chociaż kolor mi się nie podoba.
]arrrr

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Faaajne, bardzo wyraziste. Może niekoniecznie sam bym wybrał dokładnie takie kolory, ale duży plus za odejście (i jego sposób) od oklepanego schematu mdłych HE. Chciałbym zobaczyć całą armię tak wykończoną. =D>
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

Bardz czysto, dokładnie, ładnie dobrane kolory
Czekam na cały oddział
BARDZO DOBRA ROBOTA
Obrazek

Awatar użytkownika
Bandit
Wałkarz

Post autor: Bandit »

Dla mnie bomba, widziałem na żywo i chylę czoła. Baner powalił mnie z nóg (zresztą jak zobaczyłem pierwszy raz tą figurkę to po przyjeździe do domu wrzuciłem swoich długobrodych do rozpuszczalnika :P ), muzyk świetny z runką na bębnie masakruje. Tak jak Ty mam problem z cieniowaniem metalików no ale może za 2 lata dojdziemy do wprawy :). Kolorystyka zawsze pozostaje kwestią gustu, kolega maluje tak jak sobie wykombinował wizję armii i tyle, na stole się prezentują doskonale.
Krasnoludy podjęły okrzyk, rogi zagrały długo i mocno ze szczytu wzgórza.

...-Oto tutaj stawiam kamień krzywd Zhufbaru i stąd się nie ruszymy! - zawołał król czystym głosem, niosącym się ponad wrzawą orków.
-Odniosę zwycięstwo, stojąc na tym kamieniu, albo zostanę pod nim pochowany.Żaden krasnolud nie ruszy się na krok w tył za tę linię. Śmierć lub zwycięstwo!...

Moje malowanie

ODPOWIEDZ