Fajnie wyszli, czysto, ładnie i schludnie wiecej nie potrzeba. Jedyne co mi sie nie podoba to płaszcze nie lubię takiego malowania i nie pasują mi kolorystycznie do reszty malowania, ale to kwestia gustu pewnie wiec ogólnie dobre wrażenie. Z gotowymi podstawkami będa jeszcze lepsi.
plaszcze w rzeczywistości są ciemniejsze tu wyszły tak bo fota pstrykana z lampą. A kolor ...załozenie było czerwono fioletowe ale coraz częsciej myślę o zmianie schematu.
Faaajne, bardzo wyraziste. Może niekoniecznie sam bym wybrał dokładnie takie kolory, ale duży plus za odejście (i jego sposób) od oklepanego schematu mdłych HE. Chciałbym zobaczyć całą armię tak wykończoną.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Dla mnie bomba, widziałem na żywo i chylę czoła. Baner powalił mnie z nóg (zresztą jak zobaczyłem pierwszy raz tą figurkę to po przyjeździe do domu wrzuciłem swoich długobrodych do rozpuszczalnika ), muzyk świetny z runką na bębnie masakruje. Tak jak Ty mam problem z cieniowaniem metalików no ale może za 2 lata dojdziemy do wprawy . Kolorystyka zawsze pozostaje kwestią gustu, kolega maluje tak jak sobie wykombinował wizję armii i tyle, na stole się prezentują doskonale.
Krasnoludy podjęły okrzyk, rogi zagrały długo i mocno ze szczytu wzgórza.
...-Oto tutaj stawiam kamień krzywd Zhufbaru i stąd się nie ruszymy! - zawołał król czystym głosem, niosącym się ponad wrzawą orków.
-Odniosę zwycięstwo, stojąc na tym kamieniu, albo zostanę pod nim pochowany.Żaden krasnolud nie ruszy się na krok w tył za tę linię. Śmierć lub zwycięstwo!...