Cennik Island of Blood

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Cennik Island of Blood

Post autor: Rasti »

Po prostu sklepu kupują bez vatu, a odbijają sobie na nim.
No jeśli to nie fair, to bitsy to też coś nielegalnego ;)

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

jeśli coś kupi prywatny użytkownik to ok ale nie sklep ze zniżkami u producenta. Omija Vat.
To tak jak sprzedawanie fajek na sztuki, kupić można ale wiadomo ze to nielegalne.
Obrazek

misha
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: misha »

Jasne to i bitspudlo jest illegal bo bitsy sprzedaje z pudełek bez płacenia vatu.

Kopyt nie wiesz jaką umowę ma mroczny i na jakich zasadach kupuje towar więc nie powinieneś sugerować w ten sposób, że ktoś łamie prawo. Chyba, że wiesz to spoko :) zgłoś do prokuratury. 8)
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Ludzie, nie macie innych problemów? :)

Ja poluje na allegro na małego booka z IoB, bo z HE nie ma nic ciekawego.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Jeśli ktoś by chciał skavy/HE zacząć zbierać, to chyba takie małe-wielkie coś by mu bardzo przypasowało. Składamy skavy/HE a to co nam nie pasi + drugi book puszczamy na allegro i odzyskujemy cześć kasy. No mi gały wyszły, że ktoś pomyślał i zrobił coś bardziej pod graczy.

Awatar użytkownika
Hellsinger
Warzywo

Post autor: Hellsinger »

Okurdemol, wziąłbyś jakoś podkreślił ten link, bo trochę się musiałem oszukać zanim znalazłem o co Ci chodzi.

Swoją drogą oferta brzmi ciekawie... Dawno nie sprawdzałem ich strony. a jak już patrzyłem to nie było tych zestawów island of blood.

W końcu jakiś porządny zestaw PG :P
Druchii-fever...forever!

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Post autor: Andronicus »

Też mi super zestaw... 2x IoB - 2x droższy niż 1 :lol2: Normalnie wykminili unikatową ofertę pod graczy :P

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Andrzej pisze:Ludzie, nie macie innych problemów? :)

Ja poluje na allegro na małego booka z IoB, bo z HE nie ma nic ciekawego.
http://allegro.pl/island-of-blood-ruleb ... 49050.html

Ktoś tam widzę chce sprzedać.

Ciekawe kiedy będzie wersja PL mini.
Obrazek

Awatar użytkownika
Don_Silvarro
Chuck Norris

Post autor: Don_Silvarro »

Sorki, ale siedem dyszek to moim zdaniem perfidny skok na kasę. Podręczniki do bitewniaków w normalnym formacie (i czasem nawet full kolor) często kosztują niewiele więcej.

Trzeba poczekać, aż ludzie oprzytomnieją i zejdą do 30-40zł, tak jak było przy okazji Skull Pass.

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Andronicus pisze:Też mi super zestaw... 2x IoB - 2x droższy niż 1 :lol2: Normalnie wykminili unikatową ofertę pod graczy :P
Panie wielce sprytny, jak widzę, to jednak nie aż taki bardzo sprytny z ciebie koleś. :) Kup sobie okulary i sprawdź cenę to raz(ok. 20 zeta niżej niż Iob sprzedawany tam w detalu), od niej odejmij 10% zniżki za tą ich promocję + 3% za nowe konto. :P To już są konkretniejsze pieniądze + jakiś zwrot za to, co zejdzie na allegro(na grzyba mi np. book+he). Gdyby nie to, że zbieram już 3 armie + warmaster, to bym się na szczury pokusił z tych dwóch pudeł bo by mnie to pewnie z jakieś 300 złotych po wszelkich machinacjach allegrowych wynosiło.

Awatar użytkownika
Andronicus
Chuck Norris

Post autor: Andronicus »

Och, wybacz ze nie dostrzegłem z początku twej niezmierzonej przebiegłości i sprytu:lol2: Fakt, nie wczytywałem się w ich promocje i rabaty. Jednak nie interesuje mnie, że cena detaliczna pojedynczego zestawu jest wyższa, skoro mogę gdzie indziej kupić go za mniej niż 240zł. Jeśli z rabatami kosztuje 13% taniej, to faktycznie się opłaca :wink:
PS. Okulary już mam :P

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

na ebay to są takie akcje, że np ten poganiacz skaveński potrafi kosztować 5f (: to już gruba przesada!

Awatar użytkownika
Don_Silvarro
Chuck Norris

Post autor: Don_Silvarro »

Pamiętaj, że Bryci mają trochę inne zarobki i trochę inne ceny każdego produktu na rynku - proste przewalutowanie wg. obecnego kursu nie da Ci rzeczywistego obrazu ceny widzianej oczyma przecietnego obywatela Wysp.

Szybkie wejście do internetowego supermarketu w UK pozwala orientacyjnie stwierdzić, że 5Ł to u nich cena czteropaku piwa... :roll:

Awatar użytkownika
Wotan
Mudżahedin
Kontakt:

Post autor: Wotan »

Wyspa Krwi - 30 październik - 249,90 zł :mrgreen:

http://sfan.pl/?id=2&kat=405&pid=2283

cold turkey
Mudżahedin

Post autor: cold turkey »

Dychę taniej na games r us. Ale sfan jest fajny z darmowymi przesyłkami.
HE 2.5k

ODPOWIEDZ