Cennik Island of Blood
Re: Cennik Island of Blood
Po prostu sklepu kupują bez vatu, a odbijają sobie na nim.
No jeśli to nie fair, to bitsy to też coś nielegalnego
No jeśli to nie fair, to bitsy to też coś nielegalnego
Jasne to i bitspudlo jest illegal bo bitsy sprzedaje z pudełek bez płacenia vatu.
Kopyt nie wiesz jaką umowę ma mroczny i na jakich zasadach kupuje towar więc nie powinieneś sugerować w ten sposób, że ktoś łamie prawo. Chyba, że wiesz to spoko zgłoś do prokuratury.
Kopyt nie wiesz jaką umowę ma mroczny i na jakich zasadach kupuje towar więc nie powinieneś sugerować w ten sposób, że ktoś łamie prawo. Chyba, że wiesz to spoko zgłoś do prokuratury.
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Ludzie, nie macie innych problemów?
Ja poluje na allegro na małego booka z IoB, bo z HE nie ma nic ciekawego.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Jeśli ktoś by chciał skavy/HE zacząć zbierać, to chyba takie małe-wielkie coś by mu bardzo przypasowało. Składamy skavy/HE a to co nam nie pasi + drugi book puszczamy na allegro i odzyskujemy cześć kasy. No mi gały wyszły, że ktoś pomyślał i zrobił coś bardziej pod graczy.
- Hellsinger
- Warzywo
Okurdemol, wziąłbyś jakoś podkreślił ten link, bo trochę się musiałem oszukać zanim znalazłem o co Ci chodzi.
Swoją drogą oferta brzmi ciekawie... Dawno nie sprawdzałem ich strony. a jak już patrzyłem to nie było tych zestawów island of blood.
W końcu jakiś porządny zestaw PG
Swoją drogą oferta brzmi ciekawie... Dawno nie sprawdzałem ich strony. a jak już patrzyłem to nie było tych zestawów island of blood.
W końcu jakiś porządny zestaw PG
Druchii-fever...forever!
- Andronicus
- Chuck Norris
Też mi super zestaw... 2x IoB - 2x droższy niż 1 Normalnie wykminili unikatową ofertę pod graczy
http://allegro.pl/island-of-blood-ruleb ... 49050.htmlAndrzej pisze:Ludzie, nie macie innych problemów?
Ktoś tam widzę chce sprzedać.
Ciekawe kiedy będzie wersja PL mini.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Sorki, ale siedem dyszek to moim zdaniem perfidny skok na kasę. Podręczniki do bitewniaków w normalnym formacie (i czasem nawet full kolor) często kosztują niewiele więcej.
Trzeba poczekać, aż ludzie oprzytomnieją i zejdą do 30-40zł, tak jak było przy okazji Skull Pass.
Trzeba poczekać, aż ludzie oprzytomnieją i zejdą do 30-40zł, tak jak było przy okazji Skull Pass.
Panie wielce sprytny, jak widzę, to jednak nie aż taki bardzo sprytny z ciebie koleś. Kup sobie okulary i sprawdź cenę to raz(ok. 20 zeta niżej niż Iob sprzedawany tam w detalu), od niej odejmij 10% zniżki za tą ich promocję + 3% za nowe konto. To już są konkretniejsze pieniądze + jakiś zwrot za to, co zejdzie na allegro(na grzyba mi np. book+he). Gdyby nie to, że zbieram już 3 armie + warmaster, to bym się na szczury pokusił z tych dwóch pudeł bo by mnie to pewnie z jakieś 300 złotych po wszelkich machinacjach allegrowych wynosiło.Andronicus pisze:Też mi super zestaw... 2x IoB - 2x droższy niż 1 Normalnie wykminili unikatową ofertę pod graczy
- Andronicus
- Chuck Norris
Och, wybacz ze nie dostrzegłem z początku twej niezmierzonej przebiegłości i sprytu:lol2: Fakt, nie wczytywałem się w ich promocje i rabaty. Jednak nie interesuje mnie, że cena detaliczna pojedynczego zestawu jest wyższa, skoro mogę gdzie indziej kupić go za mniej niż 240zł. Jeśli z rabatami kosztuje 13% taniej, to faktycznie się opłaca
PS. Okulary już mam
PS. Okulary już mam
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Pamiętaj, że Bryci mają trochę inne zarobki i trochę inne ceny każdego produktu na rynku - proste przewalutowanie wg. obecnego kursu nie da Ci rzeczywistego obrazu ceny widzianej oczyma przecietnego obywatela Wysp.
Szybkie wejście do internetowego supermarketu w UK pozwala orientacyjnie stwierdzić, że 5Ł to u nich cena czteropaku piwa...
Szybkie wejście do internetowego supermarketu w UK pozwala orientacyjnie stwierdzić, że 5Ł to u nich cena czteropaku piwa...
-
- Mudżahedin
Dychę taniej na games r us. Ale sfan jest fajny z darmowymi przesyłkami.
HE 2.5k