to jest najprawdopodobniej stary sklep Bilusia - baaardzo stare dzieje. prawdopodobnie Bilus ciagle przedluza domene, skoro sklep jeszcze wisi, ale szczerze watpie, zeby sklep funkcjonowalHellsinger pisze:xaurus pisze:zna ktos moze ten sklep?
http://www.warhammer.com.pl/index.php
Widzę, że mają nieaktualną ofertę, więc być może, że już ich nie ma, ale stronka nadal wisi.
Bo na przykład co to jest do Dark Elfów: Corsairs command?
One teraz są plastikowe, a czasy, gdy nie mieli pudełka z całym regonem są bardzo zamierzchłe.
Ja na Twoim miejscu bym nie ryzykował, z resztą pisze na głównej stronie, że zamówienia sią chwilowo zawieszone.
Dobry polski sklep internetowy z figurkami
Re: Dobry polski sklep internetowy z figurkami
"I fart in your general direction"
Piszesz znowu to samo. Fajnie, że lubisz ten sklep, po Twoich postach w tym i temacie Imperium chyba wszyscy zdążyli to załapać. Nie robisz dobrej reklamy w ten sposób (no, chyba, że jesteś z konkurencji i chcesz robić im czarny PR ).Hellsinger pisze:Od siebie polecam do obczajenia: Sklep Imperium
Polecam jak najbardziej sklep http://www.gamesrus.com.pl/.. Ekspresowa wysyłka i dobry kontakt.
Co prawda nie robiłem u nich zakupów, ale są reklamodawcami na BP (wspomagajcie ich, bo oni wspomagają nas!) i kontakt oraz terminowość płatności faktur -- wzorowe.matbar21 pisze:Polecam jak najbardziej sklep http://www.gamesrus.com.pl/.. Ekspresowa wysyłka i dobry kontakt.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
No co mają powiedzieć? Rozmowa była akurat na temat Games R Us, to napisałem że "od kuchni" też są fajni. Pozostali dwaj reklamodawcy, czyli Sklep Imperium oraz Gracz/Faber, też są świetni.
Ja po pierwszym i ostatnim zamówieniu na figurkownia.pl daję im ogromnego minusa. Zamówienie złożyłem ponad 2 tygodnie temu i ani figurek nie dostałem, ani żadnego odzewu pomimo kilku prób kontaktu z mojej strony ma ktoś może do nich jakiś telefon czy coś?
Pierwszy raz zamówiłem w figurkowni bodejże w kwietniu. Wtedy zadzwonili do mnie, że jednego boxa nie mają i pytali czy go dosłać. Poszło gładko.Pocisk pisze:Ja po pierwszym i ostatnim zamówieniu na figurkownia.pl daję im ogromnego minusa. Zamówienie złożyłem ponad 2 tygodnie temu i ani figurek nie dostałem, ani żadnego odzewu pomimo kilku prób kontaktu z mojej strony ma ktoś może do nich jakiś telefon czy coś?
Ostatnio zamówiłem u nich 21 lipca i...cisza. Pomimo maili brak odzewu do dziś. Zamówiłem z płatnością przy odbiorze, więc zlałem ich i zamówiłem w gamesrus.pl. U nich poszło szybko i bezproblemowo.
WFB: Ogre Kingdoms
Może osoba prowadząca sklep (nie oszukujmy się, to z reguły są jednoosobowe firmy) wyjechała na urlop?
Tzn. robię tu za advocatus diaboli, bo sam zrobiłem podobną ryfę w te wakacje: wyjechałem na urlop zostawiając niesprawny system dodawania niusów na stronę, więc Zły nie mógł nawet napisać że z racji niewielkich mocy przerobowych mogą być opóźnienia.
(chociaż telefon odbierałem i na maile Zły odpisywał, więc jak się chce to można...)
(chociaż telefon odbierałem i na maile Zły odpisywał, więc jak się chce to można...)
Z tym odpisywaniem na maile Tomash to było różnie - zwłaszcza w wakacje na 2009 - np. moje maile kierowane bezpośrednio do sklepu były kompletnie ignorowane (i dopiero wylewanie żalów na forum BP spowodowało jakąś reakcję pracowników ). Ale pora mi się chyba przeprosić z Twoim sklepem - potrzebuję podstawek metalowych na oddziały hordowe (205 x 105 mm, 205 x 125 mm i insetów do nich) - kiedy coś takiego u was się pojawi, i ile będzie kosztować?
Blaszki na traye hordowe miały się pojawić jeszcze w sierpniu, ale nas ta przeprowadzka trochę opóźniła. W każdym razie -- niedługo
swietnie - poczekam i zloze zamowienie klubowe. mamy w klubie renesans batlaTomash pisze:Blaszki na traye hordowe miały się pojawić jeszcze w sierpniu, ale nas ta przeprowadzka trochę opóźniła. W każdym razie -- niedługo
"I fart in your general direction"
Tzn. zasadniczo czekają w magazynie na dodanie do oferty, muszę je przeliczyć i upewnić się że są wszystkie które chcemy mieć.
W ramach teasera: powinny być rozmiary 210x45 (10x2 figurki na 20mm), 210x65 (10x3), 210x85 (10x4), 210x105 (10x5 -- deathstar )
Możemy już nie offtopować tutaj proszę?
W ramach teasera: powinny być rozmiary 210x45 (10x2 figurki na 20mm), 210x65 (10x3), 210x85 (10x4), 210x105 (10x5 -- deathstar )
Możemy już nie offtopować tutaj proszę?
toż to żaden offtop - dysputujemy tutaj, który polski sklep ma co w ofercie - komentujemy, narzekamy albo chwalimy - a teraz akurat zeszło na sklep administratora forum
Co do wymiarów blaszek - wydają się troszkę za szerokie, brakuje mi insertów - no i przydałaby się jakaś na podstawka na prawdziwy deathstar (tzn 60 i więcej modeli - jak się wstawi do hordy dzwon albo plaguefurnace, to wtedy powierzchnia oddziału znacznie wzrasta).
Czekam na dodanie do oferty
Co do wymiarów blaszek - wydają się troszkę za szerokie, brakuje mi insertów - no i przydałaby się jakaś na podstawka na prawdziwy deathstar (tzn 60 i więcej modeli - jak się wstawi do hordy dzwon albo plaguefurnace, to wtedy powierzchnia oddziału znacznie wzrasta).
Czekam na dodanie do oferty
A w jakim mieście ten klub??? 8 edycja bardzo mnie nakręciła na granie, a jak na złość moi zwyczajowi sparringpartnerzy nie mogąSzaman pisze: swietnie - poczekam i zloze zamowienie klubowe. mamy w klubie renesans batla