Już są nowe figurki na stronie GW - można pooglądać - Link z WarSeer'a: http://www.games-workshop.com/gws/conte ... =12600014a
High Elf Dragon Princes of Caledor
High Elf Phoenix Guard
High Elf White Lions of Chrace
Tylko te ceny
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Pozdrawiam.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
+1 PG ogólnie to zrobiły się mega grubasy eh...Arbaal pisze:Białe Lwy nie zmieniły swojego wyglądu. Zmieniły jedynie materiał z jakiego są wykonani. Mnie się podoba i pewnie kupie ich sobie w dniu premiery.
Dragon Princes są bardziej smoczy, przypominają te figsy z 5ed i moim zdaniem jest to na plus. Modele bardzo mi się podobają mimo że zdania są podzielone.
PG = shit.
GW ma na swoim koncie lepsze plastiki. Z tych trzech oddziałów niestety najsłabiej wyszli PG. Inna sprawa, że PG ma dosyć ładne obecne metalowe modele, które wysoko powiesiły poprzeczkę. WL nie różnią się aż tak bardzo od swoich poprzedników, PG mają zupełnie nowy image, który jednym może podpasować a innym nie. Ogólnie to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutujęJacek_Azael pisze:Wyjebane w figurki w kosmos, aż jestem w szoku, jak niektórym mogą się nie podobaćNaprawdę, mam wrażenie, że niektórzy piszą na przekór sobie.