Nowe figurki HE.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nowe figurki HE.
Witam Użytkowników.
Już są nowe figurki na stronie GW - można pooglądać - Link z WarSeer'a: http://www.games-workshop.com/gws/conte ... =12600014a
High Elf Dragon Princes of Caledor
High Elf Phoenix Guard
High Elf White Lions of Chrace
Tylko te ceny ...
Pozdrawiam.
Już są nowe figurki na stronie GW - można pooglądać - Link z WarSeer'a: http://www.games-workshop.com/gws/conte ... =12600014a
High Elf Dragon Princes of Caledor
High Elf Phoenix Guard
High Elf White Lions of Chrace
Tylko te ceny ...
Pozdrawiam.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Teraz prawie cała armia HE jest już "świeża". Może to nowy trend i od wyjścia 8 edycji, GW postanowi dostosować wygląd niektórych modeli do XXI wieku.
Nie zgadzam się z tym, że metale były świetne. Moim zdaniem metalowi White Lions są absolutnie obrzydliwi i kiedy tylko będę mógł zamieniam cały oddział na plastiki. Dragon Prince'ów też zakupię, bo nowe modele uważam w tym momencie za jedną z najpiękniejszych kawalerii.
Choć cena, faktycznie zabija.
Nie zgadzam się z tym, że metale były świetne. Moim zdaniem metalowi White Lions są absolutnie obrzydliwi i kiedy tylko będę mógł zamieniam cały oddział na plastiki. Dragon Prince'ów też zakupię, bo nowe modele uważam w tym momencie za jedną z najpiękniejszych kawalerii.
Choć cena, faktycznie zabija.
Dragon princes są super - przypominają grafiki i świetne modele z V edycji. WL akurat mi się nie podobają - tak samo słabi, jak metale. Phoenix guard natomiast to moim zdaniem porażka - ani nie przypominają starych, ani aktualnych metali a w dodatku są brzydcy
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- Jacek_Azael
- Masakrator
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Mi się w Phoenix Guardach nie podoba ich malowanie. Jestem zwolennikiem High Elves skrzących się od srebra i bieli. Dla mnie ta armia jest stworzona do czystej, jasnej kolorystyki. Phoenix Guardzi chodzący w jakiejś miedzi są dla mnie nie do zniesienia.
Białe Lwy nie zmieniły swojego wyglądu. Zmieniły jedynie materiał z jakiego są wykonani. Mnie się podoba i pewnie kupie ich sobie w dniu premiery.
Dragon Princes są bardziej smoczy, przypominają te figsy z 5ed i moim zdaniem jest to na plus. Modele bardzo mi się podobają mimo że zdania są podzielone.
PG = shit.
Dragon Princes są bardziej smoczy, przypominają te figsy z 5ed i moim zdaniem jest to na plus. Modele bardzo mi się podobają mimo że zdania są podzielone.
PG = shit.
+1 PG ogólnie to zrobiły się mega grubasy eh...Arbaal pisze:Białe Lwy nie zmieniły swojego wyglądu. Zmieniły jedynie materiał z jakiego są wykonani. Mnie się podoba i pewnie kupie ich sobie w dniu premiery.
PG = shit.
GW ma na swoim koncie lepsze plastiki. Z tych trzech oddziałów niestety najsłabiej wyszli PG. Inna sprawa, że PG ma dosyć ładne obecne metalowe modele, które wysoko powiesiły poprzeczkę. WL nie różnią się aż tak bardzo od swoich poprzedników, PG mają zupełnie nowy image, który jednym może podpasować a innym nie. Ogólnie to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutujęJacek_Azael pisze:Wyjebane w figurki w kosmos, aż jestem w szoku, jak niektórym mogą się nie podobać Naprawdę, mam wrażenie, że niektórzy piszą na przekór sobie.
A mnie się nie podobają konie od Dragon Prince - jak dla mnie to pasują bardziej pod korsarzy
Phoenix Guard - zupełna porażka.
Lwy - jeśli to te same wzory co metal, to... oczywiście stawiałbym na metal.
Z nowych elfów podobają mi się Ellyrianie (jakoś się do nich przekonałem mimo sentymentu do ich pierwotnego wydania). Morska straż również niczego sobie
Phoenix Guard - zupełna porażka.
Lwy - jeśli to te same wzory co metal, to... oczywiście stawiałbym na metal.
Z nowych elfów podobają mi się Ellyrianie (jakoś się do nich przekonałem mimo sentymentu do ich pierwotnego wydania). Morska straż również niczego sobie
WL sa fajni, PG mi sie nie podobaja - ale ja w ogole nie lubie HE
natomiast kawaleria miazdzy - zwlaszcza na zywca, niepomalowana. zrobie sobie z nich knightow slaanesha . chcialem zabrac same konie, ale musze z nogami, bo sa razem odlane
natomiast kawaleria miazdzy - zwlaszcza na zywca, niepomalowana. zrobie sobie z nich knightow slaanesha . chcialem zabrac same konie, ale musze z nogami, bo sa razem odlane
"I fart in your general direction"
ogólnie figurki są spoko... WL i DP wymiatają, problem elitarnej gwardii poleba na jej elitarności, takie same uniformy, broń etc więc nie za bardzo można pokombinować... mogli się bardziej postarać i urozmaicić ich pozy jakieś szczegóły pododawać... no ale cóż poszli na łatwiznę, a ludzie i tak będą to brać
Ja natomiast będę kombinował z częściami od DP przy cold one knajtach
Ja natomiast będę kombinował z częściami od DP przy cold one knajtach