Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010
Re: Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010
ja jestem ciekawy w ilu procentach rozp jest power scroll 

Ja teraz leże i staram się odchorować żeby na weekend być zdrowym i pokaże wam wtedy jak się bez power scrolla gra
Tylko słabi generałowie którzy nie umieją rzucać IF na kościach go używają 

- swieta_barbara
- habydysz
Szkoda, ze takie progi zostawiliscie. Ale impreza szykuje sie suta, fajnie ze sie troche lebkow pozglaszalo.
Jak to wyglada ze spaniem? Jak rozumiem jest juz jakis rozklad pokojow? Czyli przyjezdzam tam rano i przy kasowaniu dostaje kluczyk jako wozna w moim pokoju? Czy moze mam z kims o tym zagadac?
#bless: mialem kiedys takiego szefa, co pod koniec kazdego dnia zwykl mawiac "koniec i bomba, kto robil ten traba". Tak mnie to wkurzalo, ze zaczalem wychodzic pol godziny przed koncem pracy, az w rezultacie mnie zwolnil. Uwielbiam ten tekst od tego czasu milion. A PS oczywiscie wzialem :]
Jak to wyglada ze spaniem? Jak rozumiem jest juz jakis rozklad pokojow? Czyli przyjezdzam tam rano i przy kasowaniu dostaje kluczyk jako wozna w moim pokoju? Czy moze mam z kims o tym zagadac?
#bless: mialem kiedys takiego szefa, co pod koniec kazdego dnia zwykl mawiac "koniec i bomba, kto robil ten traba". Tak mnie to wkurzalo, ze zaczalem wychodzic pol godziny przed koncem pracy, az w rezultacie mnie zwolnil. Uwielbiam ten tekst od tego czasu milion. A PS oczywiscie wzialem :]
A ja bym chciał poleżeć i się odkurować, żeby w weekend głosu nie stracić, ale ... czasu siakoś nie ma czy co? 
Dziś już jedziemy trochę poogarniać miejscówkę.
Z tradycyjnym śląskim pożegnaniem ""Tuż pyrsk ludkowie!" wracam do zajęć.
@Barbara - pokoje są, jest rozkład, dziś to finalnie ogarniemy i rzucimy, może w formie osobnego tematu.
Co do progów i innych rzeczy, to naprawdę traktujemy to jako bombę testową. Stąd niewielkie ingerencje w zasady. Liczymy, ze po tym masterze będzie można wyciągnąć jakieś konstruktywnie krytyczne wnioski co do 8 edycji. Już na lokalach trochę przekonaliśmy się, że rzeczy wyglądające dość przerażająco na ekranie monitora na stole nie zawsze są tak mordercze.
Przypominam o konieczności zabrania śpiwora i karimaty (i ręcznika). Łóżka i dostawki będą, ale z pewnością nie dość.

Dziś już jedziemy trochę poogarniać miejscówkę.
Z tradycyjnym śląskim pożegnaniem ""Tuż pyrsk ludkowie!" wracam do zajęć.

@Barbara - pokoje są, jest rozkład, dziś to finalnie ogarniemy i rzucimy, może w formie osobnego tematu.
Co do progów i innych rzeczy, to naprawdę traktujemy to jako bombę testową. Stąd niewielkie ingerencje w zasady. Liczymy, ze po tym masterze będzie można wyciągnąć jakieś konstruktywnie krytyczne wnioski co do 8 edycji. Już na lokalach trochę przekonaliśmy się, że rzeczy wyglądające dość przerażająco na ekranie monitora na stole nie zawsze są tak mordercze.

Przypominam o konieczności zabrania śpiwora i karimaty (i ręcznika). Łóżka i dostawki będą, ale z pewnością nie dość.

rozkład pokojów będziemy ustalać dzisiaj z listą zgłoszeń w ręce (i ew. życzeniami co do składu) zwiedzając rzeczone - do tego czasu podział pokoi na stronie 9 tej dyskusji jest poglądowy.swieta_barbara pisze:Jak to wyglada ze spaniem? Jak rozumiem jest juz jakis rozklad pokojow? Czyli przyjezdzam tam rano i przy kasowaniu dostaje kluczyk jako wozna w moim pokoju? Czy moze mam z kims o tym zagadac?
wszystko będzie poustawiane i gotowe w sobotę rano - mamy tam zapas swoich ludzi więc zależy o której przyjedziecie:) jeśli zdążymy przed 10.00 to dostaniecie klucz.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Razem z Regisem i Toczem szukamy czwartej (a może i piątej) osoby do autka z Lublina
. Może ktoś chce się zabrać na super master?

Jak przyjadę to podziele się cholinexemKrzysiekW pisze:A ja bym chciał poleżeć i się odkurować, żeby w weekend głosu nie stracić, ale ... czasu siakoś nie ma czy co?![]()

Skaven pisze:Wreszcie z jakimiś innymi armiami niż VC,DE i Doch będzie można pograć

Eeee, o czym ma świadczyć powyższe zestawienie ?
74. Andrzej 'Maryś' Rodziewicz ; Vampire Cunts ; WKS GW ; Wrocław ; (r)
Ej w tym zestawieniu nie ma mojej armii. Jestem jedynym graczem wampirzych p....
Ej w tym zestawieniu nie ma mojej armii. Jestem jedynym graczem wampirzych p....
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
WoCh 3% ja wam pokaze co to znaczy nie docenianie potęgi chaosu;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
swieta_barbara pisze:#bless: mialem kiedys takiego szefa, co pod koniec kazdego dnia zwykl mawiac "koniec i bomba, kto robil ten traba". Tak mnie to wkurzalo, ze zaczalem wychodzic pol godziny przed koncem pracy, az w rezultacie mnie zwolnil. Uwielbiam ten tekst od tego czasu milion. A PS oczywiscie wzialem :]
A wiesz, że to zakończenie Ferdydurke?
Koniec i bomba, a kto czytał ten trąba.
Na pewno nie ma w 10%Fojtu pisze:ja jestem ciekawy w ilu procentach rozp jest power scroll
(bo to Dwarfy)
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2010, o 10:53 przez JaceK, łącznie zmieniany 1 raz.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

A no tak, że niby nie zauważyłem tego małego diagramiku zanim napisałem posta, już rozumiem 

- swieta_barbara
- habydysz
#Jacek - wiedzialem, ze z jakiejs ksiazki, Ferdydurke czytalem, ale nie skleilem naraz. Tak czy inaczej fajnie, gdy ktos robi cos dla kogos, a tamten potem sie z niego smieje.