Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

Re: Silesian Master 2500 pts. 8 ed. 25-26 września 2010

Post autor: Fojtu »

ja jestem ciekawy w ilu procentach rozp jest power scroll :wink:

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Fojtu pisze:ja jestem ciekawy w ilu procentach rozp jest power scroll :wink:
W 90%. A kto nie wziął ten trąba. :P
Obrazek

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Co najwyżej w 78%, krasnoludy i demony nie mogą zabrać w TK nie działa, Czyli każdemu przypada jedna bitwa bez power scrolla.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Skaven »

Ja teraz leże i staram się odchorować żeby na weekend być zdrowym i pokaże wam wtedy jak się bez power scrolla gra :D Tylko słabi generałowie którzy nie umieją rzucać IF na kościach go używają 8)

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Szkoda, ze takie progi zostawiliscie. Ale impreza szykuje sie suta, fajnie ze sie troche lebkow pozglaszalo.

Jak to wyglada ze spaniem? Jak rozumiem jest juz jakis rozklad pokojow? Czyli przyjezdzam tam rano i przy kasowaniu dostaje kluczyk jako wozna w moim pokoju? Czy moze mam z kims o tym zagadac?

#bless: mialem kiedys takiego szefa, co pod koniec kazdego dnia zwykl mawiac "koniec i bomba, kto robil ten traba". Tak mnie to wkurzalo, ze zaczalem wychodzic pol godziny przed koncem pracy, az w rezultacie mnie zwolnil. Uwielbiam ten tekst od tego czasu milion. A PS oczywiscie wzialem :]

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

A ja bym chciał poleżeć i się odkurować, żeby w weekend głosu nie stracić, ale ... czasu siakoś nie ma czy co? ;)
Dziś już jedziemy trochę poogarniać miejscówkę.

Z tradycyjnym śląskim pożegnaniem ""Tuż pyrsk ludkowie!" wracam do zajęć. ;)

@Barbara - pokoje są, jest rozkład, dziś to finalnie ogarniemy i rzucimy, może w formie osobnego tematu.
Co do progów i innych rzeczy, to naprawdę traktujemy to jako bombę testową. Stąd niewielkie ingerencje w zasady. Liczymy, ze po tym masterze będzie można wyciągnąć jakieś konstruktywnie krytyczne wnioski co do 8 edycji. Już na lokalach trochę przekonaliśmy się, że rzeczy wyglądające dość przerażająco na ekranie monitora na stole nie zawsze są tak mordercze. ;)

Przypominam o konieczności zabrania śpiwora i karimaty (i ręcznika). Łóżka i dostawki będą, ale z pewnością nie dość.
:)

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Szkoda, ze takie progi zostawiliscie.
Z mniejszymi progami było za dużo masek.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Szmyt
Chuck Norris

Post autor: Szmyt »

swieta_barbara pisze:Jak to wyglada ze spaniem? Jak rozumiem jest juz jakis rozklad pokojow? Czyli przyjezdzam tam rano i przy kasowaniu dostaje kluczyk jako wozna w moim pokoju? Czy moze mam z kims o tym zagadac?
rozkład pokojów będziemy ustalać dzisiaj z listą zgłoszeń w ręce (i ew. życzeniami co do składu) zwiedzając rzeczone - do tego czasu podział pokoi na stronie 9 tej dyskusji jest poglądowy.

wszystko będzie poustawiane i gotowe w sobotę rano - mamy tam zapas swoich ludzi więc zależy o której przyjedziecie:) jeśli zdążymy przed 10.00 to dostaniecie klucz.

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

Czyżby nawet AS miał się zjawić ? :D

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

Razem z Regisem i Toczem szukamy czwartej (a może i piątej) osoby do autka z Lublina ;) . Może ktoś chce się zabrać na super master?

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Czyżby nawet AS miał się zjawić ?
A tak
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

KrzysiekW pisze:A ja bym chciał poleżeć i się odkurować, żeby w weekend głosu nie stracić, ale ... czasu siakoś nie ma czy co? ;)
Jak przyjadę to podziele się cholinexem :wink:

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

Skaven pisze:Wreszcie z jakimiś innymi armiami niż VC,DE i Doch będzie można pograć ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Eeee, o czym ma świadczyć powyższe zestawienie ?

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

74. Andrzej 'Maryś' Rodziewicz ; Vampire Cunts ; WKS GW ; Wrocław ; (r)

Ej w tym zestawieniu nie ma mojej armii. Jestem jedynym graczem wampirzych p....
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

WoCh 3% ja wam pokaze co to znaczy nie docenianie potęgi chaosu;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
JaceK
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: JaceK »

swieta_barbara pisze:#bless: mialem kiedys takiego szefa, co pod koniec kazdego dnia zwykl mawiac "koniec i bomba, kto robil ten traba". Tak mnie to wkurzalo, ze zaczalem wychodzic pol godziny przed koncem pracy, az w rezultacie mnie zwolnil. Uwielbiam ten tekst od tego czasu milion. A PS oczywiscie wzialem :]

A wiesz, że to zakończenie Ferdydurke?
Koniec i bomba, a kto czytał ten trąba.

Fojtu pisze:ja jestem ciekawy w ilu procentach rozp jest power scroll :wink:
Na pewno nie ma w 10%

(bo to Dwarfy)
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2010, o 10:53 przez JaceK, łącznie zmieniany 1 raz.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Skaven pisze:Eeee, o czym ma świadczyć powyższe zestawienie ?
że jest o połowę mniej DOC, o 30% więcej Krasi, 20% więcej Skavenów i HE
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

A no tak, że niby nie zauważyłem tego małego diagramiku zanim napisałem posta, już rozumiem :wink:

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

#Jacek - wiedzialem, ze z jakiejs ksiazki, Ferdydurke czytalem, ale nie skleilem naraz. Tak czy inaczej fajnie, gdy ktos robi cos dla kogos, a tamten potem sie z niego smieje.

ODPOWIEDZ