Technicznie świetny, ale kolorystyka jak dla mnie fatalna... Ten fiolet strasznie oczojebny. Kojarzy mi się bardziej z gumisiem, niż z rozkładającym się smoczym cielskiem Skrzydła, jeśli faktycznie były płaskie, bez faktury, to zajebiście sobie z nim poradziłeś
bardzo schludnie i czyściutko ale cziz, podstawka sklejana z małych? w chaośniku też wszystko ładnie i klimatycznie ale ranty trzeba przelecieć jeszcze jedną warstwą bo prześwitują. squigi mi sie zajebiscie podobają i podstawki jak należy;]
flamerki najlepsze ale czarne ranty przebijaja strasznie na podstawkach
kolko fajne czyste i schludne podoba mi sie a dyskowiec to model sam w sobie bardzo fajny do malowania i tez wyszedl swietnie
jedyne co mi sie srednio podoba to zolte raczki u horrorow sa plaskie w porownaniu do fioletu i niebieskiego
zupełnie nie podchodzi mi Doomwheel. Taki styl nie pasuje po prostu do skavenów no ale technicznie wspaniale
Demony zabijają, chociaż podstawki trochę nudne
Podstawki faktycznie psują całościowy efekt no ale z tego co widzę to cała armia takie ma, a skoro to zamówienie to klient sobie takie zażyczył, więc cóż zrobić.
Taki wipek czarki DE, w sumie tylko podstawki brakuje.
Wszystko miało być pomalowane w "mrocznym" klimacie czyli zero jaskrawych kolorów. Same odcienie fioletu szarości i zieleni.