Warsztat Kacpra - Unlimited Colours[24.02.15]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Andronicus
- Chuck Norris
Re: GraveDigger & Kacper [15.09.10]
Technicznie świetny, ale kolorystyka jak dla mnie fatalna... Ten fiolet strasznie oczojebny. Kojarzy mi się bardziej z gumisiem, niż z rozkładającym się smoczym cielskiem Skrzydła, jeśli faktycznie były płaskie, bez faktury, to zajebiście sobie z nim poradziłeś
- Tiger Brown
- Kradziej
Zawiść mnie dławi na widok techniki.
Tylko, kurczę, coś przegapiłem - nie wiedziałem że w WFB jest nowa armia: Hannah Montana.
Tylko, kurczę, coś przegapiłem - nie wiedziałem że w WFB jest nowa armia: Hannah Montana.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Technicznie świetnie Ale mi brakuje rozróżnienia między łuskami a skórą. Gdyby były pomalowane na różne kolory, model prezentowałby się jeszcze lepiej
bardzo schludnie i czyściutko ale cziz, podstawka sklejana z małych? w chaośniku też wszystko ładnie i klimatycznie ale ranty trzeba przelecieć jeszcze jedną warstwą bo prześwitują. squigi mi sie zajebiscie podobają i podstawki jak należy;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
swietny dyskowiec, i horrory reszta tez fajna ale nie az tak czerwone podstawki nadal fatalne kolko za czyste...
jakimi kolorami robiles ostrze u dyskowca? to howk turquoise czy cos innego?
jakimi kolorami robiles ostrze u dyskowca? to howk turquoise czy cos innego?
flamerki najlepsze ale czarne ranty przebijaja strasznie na podstawkach
kolko fajne czyste i schludne podoba mi sie a dyskowiec to model sam w sobie bardzo fajny do malowania i tez wyszedl swietnie
jedyne co mi sie srednio podoba to zolte raczki u horrorow sa plaskie w porownaniu do fioletu i niebieskiego
kolko fajne czyste i schludne podoba mi sie a dyskowiec to model sam w sobie bardzo fajny do malowania i tez wyszedl swietnie
jedyne co mi sie srednio podoba to zolte raczki u horrorow sa plaskie w porownaniu do fioletu i niebieskiego
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Oryginalny nie będę: malowanie świetne Koło za czyste
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
mi się najbardziej kółko podoba:)
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: