Praca na Play Mini Of The Month XLI krasiowy Thane
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Krasnoludy by Pingu
Ogólnie fajny, w miarę czysty oddział na stół. Musi ładnie się na polu bitwy prezentować
Ale jak słusznie podpowiedzieli poprzednicy parę rzeczy jest do poprawy, mnie najbardziej w oczy razi ta księga na sztandarze. Trzeba by jakimś washem pociągnąć może?
U jednego wyłapałem bardzo fajnie zrobione oko, a mimo, że sam moje Krasnoludy maluje w mroczniejszym stylu to takie też fajne. Można przyjąć, że to uniformy bardziej, co by rozróżniać jednostki
Nooo i te pooodstawki... Będziesz miał chłopie gimnastyki, nie zazdroszczę
Pozdrawiam
Ale jak słusznie podpowiedzieli poprzednicy parę rzeczy jest do poprawy, mnie najbardziej w oczy razi ta księga na sztandarze. Trzeba by jakimś washem pociągnąć może?
U jednego wyłapałem bardzo fajnie zrobione oko, a mimo, że sam moje Krasnoludy maluje w mroczniejszym stylu to takie też fajne. Można przyjąć, że to uniformy bardziej, co by rozróżniać jednostki
Nooo i te pooodstawki... Będziesz miał chłopie gimnastyki, nie zazdroszczę
Pozdrawiam
Dobra Pingu Przez to ze wstawiłeś tutaj te fotki jestem zmuszony zadać Ci pare pytań
1. Ile dałeś za te figsy i w jakiej ilosci?
2. Gdzieś je kupił ?
3. Jak skala? Pasują to zwykłych hamków ?
ps IMO najlepiej wyszedł ci ten pierwszy od prawej ( na zljeciach w linii )
1. Ile dałeś za te figsy i w jakiej ilosci?
2. Gdzieś je kupił ?
3. Jak skala? Pasują to zwykłych hamków ?
ps IMO najlepiej wyszedł ci ten pierwszy od prawej ( na zljeciach w linii )
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Romendakil
- Mudżahedin
@Rasti
Oddział złożyć da się jak najbardziej. Dla niektórych będzie wyglądał jak "atak klonów", ale dla mnie to jest ich urok.
@kubon
Pozwolę sobie odpowiedzieć.
1. W Polsce kosztują 65zł za 10ciu + 34zł za 4 osobowy command.
2. Na pewno posiada je Gildia najemników, w innych polskich sklepach nie widziałem.
3. Skala generalnie jest ta sama czyli 28mm, ale różni producenci różnie podchodzą do kwestii skali.
Same modele są ok 2 mm wyższe od modeli GW, tak więc nie mieszałbym ich z Hammerersami GW.
Oddział złożyć da się jak najbardziej. Dla niektórych będzie wyglądał jak "atak klonów", ale dla mnie to jest ich urok.
@kubon
Pozwolę sobie odpowiedzieć.
1. W Polsce kosztują 65zł za 10ciu + 34zł za 4 osobowy command.
2. Na pewno posiada je Gildia najemników, w innych polskich sklepach nie widziałem.
3. Skala generalnie jest ta sama czyli 28mm, ale różni producenci różnie podchodzą do kwestii skali.
Same modele są ok 2 mm wyższe od modeli GW, tak więc nie mieszałbym ich z Hammerersami GW.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
koniecznie namaluj mu większe źrenice. Źrenica powinna dotykać górnej i dolnej powieki.
bo teraz wygląda jak na ostrych dragach
bo teraz wygląda jak na ostrych dragach
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dokładnie to samo napisałem w Galerii Krasnoludów . Ale w odróżnieniu od poprzedników uważam, ze figs ma dwie wady: w sposób kompletnie nienaturalny trzyma staffa i imho zbytnio różni się stylem od dwarfów - jakoś go nie widzę w mojej armii...Robo pisze: Tak z uwag, to diamenty mógłbyś zrobić trochę lepiej i maska zlewa się nieco z brodą. Poza tym bardzo mi się podoba.