Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
wymienione media nie mogły się równać zasięgiem z połączonymi TVN, Polsatem, Gazetą Wyborczą, Polityką, Newsweekiem, RMFFM, ZETką, Onetem, TOKFM, FiM i podobnym śmieciemŻaba pisze:ot wahadło dziejów przechyla się w drugą stronę jak Jedynie Moralni mieli za plecami całą telewizję publiczną (1,2, programy regionalne) + radio publiczne (od 1 do 4) + Rzepę + Dziennik + Nasz Dziennik + Wprost + Gościa Niedzielnego i spółkę to równowaga była zachowana a uśmiech nie schodził z ust ?
a agresję wzbudza buta i przekonanie o własnej nieomylności pomimo oczywistych faktów.
mnie nie przeszkadza kościół który reguluje wyłącznie życie własnych wyznawców tak jak nie zwalczam i nie wyśmiewam wierzących w UFO czy druidów - niestety KK/Islam/komunizm nie dość że interesuje się swoimi wyznawcami to wyjątkową energię poświęca na uszczęśliwianie innych, zwykle wbrew ich woli![]()
pzdr,
Ż.
ho ho, Michał, jakiś Ty nagle powściągliwy i pohamowanyAkadera pisze:Moglbys Dziku hamowac czasami jezyk skoro obuzasz sie na glupie fotki i dowcipy i nie nazywac ludzi pracujacych w kilku rozsadnych mediach "smieciem". Nie przyczepilbym sie ale jak czegos wymaga sie od innych to trzeba najpierw pilnowac siebie
Żaba ogar Wprost jest teraz naprawde fajny (przynajmniej dla mnie,czytelnika który nie utożsamia się z bredniami Naszego Dziennika i lizaniem dupy PO w TVN.Żaba pisze:ot wahadło dziejów przechyla się w drugą stronę jak Jedynie Moralni mieli za plecami całą telewizję publiczną... Wprost
Chyba pod Lublinem.DZIK pisze:wymienione media nie mogły się równać zasięgiem z połączonymi TVN, Polsatem, Gazetą Wyborczą, Polityką, Newsweekiem, RMFFM, ZETką, Onetem, TOKFM, FiM i podobnym śmieciemŻaba pisze:ot wahadło dziejów przechyla się w drugą stronę jak Jedynie Moralni mieli za plecami całą telewizję publiczną (1,2, programy regionalne) + radio publiczne (od 1 do 4) + Rzepę + Dziennik + Nasz Dziennik + Wprost + Gościa Niedzielnego i spółkę to równowaga była zachowana a uśmiech nie schodził z ust ?
Ż.
Chyba się źle czujesz. Marsz Niepodległości nie ma nic wspólnego z nazizmem. Zresztą można setki razy razy powtarzać, że Hitler i jego banda nie byli jedynymi osobami używającymi salutu rzymskiego. Międzywojenny OWP liczący 200 tysięcy członków też go używał. Nazistami na pewno nie byli.Varinastari pisze:Biedne skrajnie prawicowe szaraczki atakowane ze wszystkich stron przez POpulistyczne i lewackie media, uciskane przez żydo-ateistyczną mafię.
Szkoda tylko, iż za raptem 10 dni okaże się, iż jakoś ta "gnojona" mniejszość wypełźnie na ulice i po skanduje sobie 'heil-hitlerki" na ulicach Warszawy.
Oj Panowie, popadacie w hipokryzje, lecz nie przeszkadza mi to zbytnio. Przynajmniej mam ubaw.
Eee, możesz mi wytłumaczyć co ma gnojenie i ośmieszanie w mediach do wyjścia na ulicę. Jedno nie przeszkadza drugiemu. To, że w "salonwych mediach" jedzie się prawice nie przeszkadza w zorganizowaniu manifestacji nacjonalistycznej (ba wręcz do tego zachęca).Varinastari pisze:Biedne skrajnie prawicowe szaraczki atakowane ze wszystkich stron przez POpulistyczne i lewackie media, uciskane przez żydo-ateistyczną mafię.
Szkoda tylko, iż za raptem 10 dni okaże się, iż jakoś ta "gnojona" mniejszość wypełźnie na ulice i po skanduje sobie 'heil-hitlerki" na ulicach Warszawy.
Oj Panowie, popadacie w hipokryzje, lecz nie przeszkadza mi to zbytnio. Przynajmniej mam ubaw.
Można to powtażać do usranej śmierci, a i tak każdy narodowiec dla lewicy to faszysta.Rilam pisze:Chyba się źle czujesz. Marsz Niepodległości nie ma nic wspólnego z nazizmem. Zresztą można setki razy razy powtarzać, że Hitler i jego banda nie byli jedynymi osobami używającymi salutu rzymskiego. Międzywojenny OWP liczący 200 tysięcy członków też go używał. Nazistami na pewno nie byli.