Tak bo wszyscy księża to zboczeńcy i molestują dzieci, utrwalanie fałszywych stereotypów. Proszę zatem o podanie konkretnych liczby ile to było dokładnie takich przypadków w jakimś okresie czasowym i porównanie tego z przypadkami występującymi w całości społeczeństwa. Coś mi się wydaje, że ta druga liczba będzie procentowo większa.Varinastari pisze:Wolę to niźli widzieć wyraz twarzy mojego dziecka gwałconego na zakrystii przed księdza.
Na szczęście potępionym nie zostaje się za dysleksjeVarinastari pisze:Swoją drogą.Zaiste. Ciekawe czy w waszym "niebie" uczą ortografii?Jedni staną po prawej stronie Pana i zostaną zbawieni, drudzy po lewej (zaznaczam po lewej) i pujdą tam gdzie płacz i zgrzytanie zębów.
No i tworzysz kolejne stereotypy. Bo to tylko jedna strona była agresywna, bluzgała, zaczepiała i wyśmiewała. Więc mi się wydaje, że to „lewicowa” hołota przeciwna Krzyżowi, pójdzie do smażalni .Varinastari pisze:Nota bene, jeśli już ktoś "będzie smażył się w piekle", to właśnie ta prawicowa hołota z Krakowskiego Przedmieścia.
Pozdrawiam.