Tajne rozpiski to taki świąteczny element.
PIERWSZY PRE BAZYLISZEK 18.12.2010 Warszawa
Re: PIERWSZY PRE BAZYLISZEK 18.12.2010 Warszawa
Wydaje mi się, że pisał o finalnym AR ETC, czyli tym co będzie grane na Bazyliszku, nas obowiązuje aktualny AR, ale i tak liczymy połówki za oddziały. 
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Rozpa poszła.
Szkoda że rozpy tajne
Szkoda że rozpy tajne
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Barbarossa
- Mniejsze zło
A kusznicy DE zamiast korsarzy? To już przynajmniej rasowo poprawna opcja...Kalesoner pisze:O rany, szczerze mówiąc Barb, to wolałbym czegoś takiego uniknąć.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Mnie tam frajdy nigdy nie sprawiało granie na tajne i nigdy się do tego nie przekonam. Kompletnie mnie to nie kręci, raz na kilkanaście turów mogę zagrać ale mam nadzieję że się to nie przyjmie na stale 
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dobra, niech stracę, pod warunkiem ze nie wystawiasz więcej kuszników.Barbarossa pisze:A kusznicy DE zamiast korsarzy? To już przynajmniej rasowo poprawna opcja...Kalesoner pisze:O rany, szczerze mówiąc Barb, to wolałbym czegoś takiego uniknąć.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Dobradobradobra.
Aha - dorzucę, że na ETC na bank będą jawne rozpy... i chyba nie będzie punktów za połówki.
Aha - dorzucę, że na ETC na bank będą jawne rozpy... i chyba nie będzie punktów za połówki.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Prorok jaki, czy co?Barbarossa pisze:
Aha - dorzucę, że na ETC na bank będą jawne rozpy...
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Na razie jest 7:1 za openami, czas na głosowanie powoli się kończy, więc chyba można prorokować trochę...Jedy Knight pisze:Prorok jaki, czy co?Barbarossa pisze:
Aha - dorzucę, że na ETC na bank będą jawne rozpy...
Sorry oczywiście za zamieszanie z ETC, ale oto wykuwają się zasady w kuźni demokracji forumowej... więc to trochę chaotycznie wygląda i przez jakiś czas pewnie wyglądać będzie.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ja chętnieKalesoner pisze:Potrzebne jeszcze dwie osoby do ekipy blatującej.
Ja też