Tajne rozpiski to taki świąteczny element.

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
A kusznicy DE zamiast korsarzy? To już przynajmniej rasowo poprawna opcja...Kalesoner pisze:O rany, szczerze mówiąc Barb, to wolałbym czegoś takiego uniknąć.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Dobra, niech stracę, pod warunkiem ze nie wystawiasz więcej kuszników.Barbarossa pisze:A kusznicy DE zamiast korsarzy? To już przynajmniej rasowo poprawna opcja...Kalesoner pisze:O rany, szczerze mówiąc Barb, to wolałbym czegoś takiego uniknąć.
Prorok jaki, czy co?Barbarossa pisze:
Aha - dorzucę, że na ETC na bank będą jawne rozpy...
Na razie jest 7:1 za openami, czas na głosowanie powoli się kończy, więc chyba można prorokować trochę...Jedy Knight pisze:Prorok jaki, czy co?Barbarossa pisze:
Aha - dorzucę, że na ETC na bank będą jawne rozpy...
Ja chętnieKalesoner pisze:Potrzebne jeszcze dwie osoby do ekipy blatującej.