Tak?Klafuti pisze: Wegański tryb życia rypie organizm jak mało co. No tak, co cie nie zabije to wzmocni.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tak?Klafuti pisze: Wegański tryb życia rypie organizm jak mało co. No tak, co cie nie zabije to wzmocni.
Nie wiem jak ty, ale ja muszę jeść tłuszcz i kwasy omega3. A z resztą wiesz ile ludzi je mięso i nie dzieje im się nic? Ja też nie wiem, bo jest ich nieprzeliczona rzesza. Mięcho szkodzi jak je przypalisz i jesz takie przyjarane ciągle. Z resztą, miło mieć coś z życia, a nie mamałygę wpieprzać. Znam przypadek, w którym jacyś genialni rodzice karmili niemowlaka mleczkiem sojowym. Dzieciak nie dożył roku, a sekcja wykazała ponadto liczne nieprawidłowości rozwojowe oraz anemię.Klafuti pisze: Wegański tryb życia rypie organizm jak mało co. No tak, co cie nie zabije to wzmocni.
nindza77 pisze:Tak?![]()
Co za bzdura, człowieku... Powodzenia w walce z nowotworem, serio
Poczytaj sobie trochę o diecie wegańskiej, zanim napiszesz bzdurę.
nigdy nie ufaj kobiecie która nie je mięsathurion pisze:ja zawsze myslalem ze wszelkiego rodaju wega to sposob lasek na lans a tutaj takie zaskoczenie![]()
nie znam zadnego faceta wega, za to kolezanek albo wega albo ciagle eksperymentujacych mam az zanadto
dokładnieGrazbird pisze:mięsko jest zajebiste.
Facet musi żreć mięso bo inaczej wychodzi jakiś zniewieściały obrońca wszystkiego co się rusza.
Murmi, Cosmo, Thurion- popieram w całej rozciągłości. I idę wpierdalać postny pasztet z dziczyzny.
A Japońce jedzą surowe mięso i jakieś ich dziwne wymysły i żyją najdłużej, mało chorują itd. Naukowo udowodnione jest też ,że ryba wspomaga pracę mózgu. W ogóle to człowiek jest przystosowany do jedzenia i zielonego ,i mięsa.Wegański tryb życia powoduje, ze o wiele rzadziej chorujemy na nowotwory, mamy zdrowsze serca i żyjemy przeciętnie 15 lat dłużej.
popieram z góry i polecam kebab z podwójną baraninąnindza77 pisze:Tak?Klafuti pisze: Wegański tryb życia rypie organizm jak mało co. No tak, co cie nie zabije to wzmocni.![]()
Co za bzdura, człowieku... Powodzenia w walce z nowotworem, serio
Poczytaj sobie trochę o diecie wegańskiej, zanim napiszesz bzdurę.