Słuzba Zdrowia- od podszewki

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Re: Słuzba Zdrowia- od podszewki

Post autor: kotson »

Troszku Ci pozjadało tych końcówek(lub to zabieg celowy na powtórki) :D . Ale po studiach to chyba gorzej z tym idzie, co jednak aż takich problemów nie robi nikomu
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Zawsze ktoś może Ci udzielić korepetycji:
http://www.youtube.com/watch?v=IIAdHEwiAy8

:P

dz0dz0
Warzywo

Post autor: dz0dz0 »

KrzysiekW pisze:Zawsze ktoś może Ci udzielić korepetycji:
http://www.youtube.com/watch?v=IIAdHEwiAy8

:P
na studiach nawet gladius by mnie nie zmotywował do poprawnego nauczenia się końcówk :P

Awatar użytkownika
czaros357
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: czaros357 »

Zalezy jakiego mialo sie nauczyciela :) Co nie zmienia faktu ze po studiach to raczej ciezko gramtyke lacinska spamietac przynajmniej w moim wypadku, za to slownictwo juz w duzo wiekszym stopniu sie pamieta :D A tak naprawde to na receptach to tej laciny jest tyle co kot naplakal... Za to rozpoznania itd. to juz swoja droga....
KUPIE FIGSY DO CHRONOPII -->oferty na priv
KUPIE DOGS of WAR PO ROZSADNEJ CENIE -->oferty na priv

Awatar użytkownika
jachu_ka
Chuck Norris

Post autor: jachu_ka »

Co wy wiecie o służbie zdrowia... Znajomy pracuje dla nafciarzy w Szkocji, rozchorował się więc wysłał maila do korporacyjnego lekarza, żeby się na wizytę umówić. Dostał odpowiedź "Wolałbym, żebyś nie przychodził do mnie jeśli masz grypę. Zadzwonię do ciebie."
:mrgreen:

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

dobre.
mialbym znacznie mniej roboty :D

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

jachu_ka pisze:Co wy wiecie o służbie zdrowia... Znajomy pracuje dla nafciarzy w Szkocji, rozchorował się więc wysłał maila do korporacyjnego lekarza, żeby się na wizytę umówić. Dostał odpowiedź "Wolałbym, żebyś nie przychodził do mnie jeśli masz grypę. Zadzwonię do ciebie."
:mrgreen: so f**** cute...

A ja, zanim oddam w ręce przychodni naszą Igę, już miałam prywatną domową wizytę dobrego, polecanego pediatry. Absolutnie nie żałuję wydanej kasy. Co więcej: mam zamiar nadal Mu płacić za wizyty raz na czas, żeby mieć pewność, że moja córcia będzie miała najlepszą opiekę.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Nic nie napisze w tym temacie, bo bym poplynal. Ci, ktorym opowiadalem co nie co apropo polskiej i niemieckiej sluzby zdrowia wiedza o co b ;)

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

Yudokuno pisze:
jachu_ka pisze:Co wy wiecie o służbie zdrowia... Znajomy pracuje dla nafciarzy w Szkocji, rozchorował się więc wysłał maila do korporacyjnego lekarza, żeby się na wizytę umówić. Dostał odpowiedź "Wolałbym, żebyś nie przychodził do mnie jeśli masz grypę. Zadzwonię do ciebie."
:mrgreen: so f**** cute...

A ja, zanim oddam w ręce przychodni naszą Igę, już miałam prywatną domową wizytę dobrego, polecanego pediatry. Absolutnie nie żałuję wydanej kasy. Co więcej: mam zamiar nadal Mu płacić za wizyty raz na czas, żeby mieć pewność, że moja córcia będzie miała najlepszą opiekę.
tylko sie nie znecaj-> znaczny procent matek uwaza ze dobrze leczona dzidzia powinna dostawac antbiotyk. a jako ze mala to w zastrzyku.
a paru "fachowcow" wychodzi z zalozenia ze "nasz klient-nasz pan".

pieprzeni sadysci. nie ma ani jednej jednostki chorobowej ktora wymagalaby podawania zastrzykow z antybiotykiem w warunkach ambulatoryjnych.

ps. taki wlasny kubelek zolci po kolejnym starciu z "dobra mamuska" :/

ODPOWIEDZ