Kacper pisze: Mocne słowa jak na zakompleksiałego nerda. Chociaż nie... w Internecie zawsze kozaczycie.
![Obrazek](http://rlv.zcache.com/im_watching_you_poster-p228601417659876221t5wm_400.jpg)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Kacper pisze: Mocne słowa jak na zakompleksiałego nerda. Chociaż nie... w Internecie zawsze kozaczycie.
Kacper pisze:Mocne słowa jak na zakompleksiałego nerda. Chociaż nie... w Internecie zawsze kozaczycie.Tomash pisze:Mocne słowa jak na kogoś mającego problemy z podstawami ortografii.Kacper pisze:Jak kolejne nagrody zgarniają filmy takie jak Avatar, The Hurt Locker czy Social Network, to szlak mnie trafia.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Co do podstaw ortografii to Tomash ma absolutną rację - szlag (sic.) mnie trafia jak muszę czytać posty z bykami ortograficznymiTomash pisze:Mocne słowa jak na kogoś mającego problemy z podstawami ortografii.Kacper pisze:Jak kolejne nagrody zgarniają filmy takie jak Avatar, The Hurt Locker czy Social Network, to szlak mnie trafia.
I co jeszcze, może Ci słownik ortograficzny zasponsorować?Kacper pisze:jeśli Tomash widzi błąd ortograficzny, to wystarczy, że go zmieni i wyśle pw do użytkownika
Hurt Locker to kolejny Helikopter w Ogniu, tylko tym razem o wspaniałej jednostce saperskiej, gdzie się rozbraja po 800 bomb na głowę, jest się przy tym wyluzowanym, a po akcji najchętniej jeździ postrzelać do terrorystów, przeznaczając najczęściej jedną kulę na turban. Może realizmu jest w tych filmach coraz więcej, ale dla mnie to wciąż głęboki Warhummer Fantasy Battle.Kacper pisze:Jak kolejne nagrody zgarniają filmy takie jak Avatar, The Hurt Locker czy Social Network, to szlak mnie trafia.
przedział wiekowy 16-18 lat jara się tym straszni, ja myślałem że nie powstanie gorszy film od ciacho myliłem sięsmiejagreg pisze: Druga sprawa z całkiem innej beczki. Kto jeszcze widział "Weekend"Tu jest opinia, że OK, natomiast czytałem w paru miejscach, że dno... Nie wiem co myśleć
Dmtrij pisze:staram się nadążyć za Twoim poczuciem humoru, ale jakoś marnie mi to idzie - jesteś niedościgniony.
zastanawiam się jak bardzo kozaczysz poza monitorem
zielonatrawa pisze:przedział wiekowy 16-18 lat jara się tym straszni, ja myślałem że nie powstanie gorszy film od ciacho myliłem sięsmiejagreg pisze: Druga sprawa z całkiem innej beczki. Kto jeszcze widział "Weekend"Tu jest opinia, że OK, natomiast czytałem w paru miejscach, że dno... Nie wiem co myśleć
Choć lubię Pazure i życzę mu najlepszego, ale nasi aktorzy wypadają lepiej przed a nie za kamerą np Linda