Coś mam pecha do tych aren

Faktycznie, niekiedy patrząc na niektóre postacie można przewidzieć wynik walki. Mimo tego trochę się zmieniło w stosunku do poprzednich Aren, chociażby takie wierzchowce lub ochroniarze dla magów. Będą, albo przynajmniej powinny wpływać na wynik.Klafuti pisze: Jeśli algorytm nie zmienił się od iluśtam aren, to właśnie tak to będzie wyglądało.
No to w sumie trochę rzeczywiście pechowo wyszłoWarlock pisze:Kurde nie no ale to był jakiś cud:
1sza tura skaven strzela nie trafia, rzuca warp lightning 4W w siebie
1sza ork. ork pudło dzik się dobiera tłucze 5 W publiczność nic nie robi
2ga Skaven ogr nic strzela raz 4 Wondy strzela drugi 4 Wondy rzuca Schorch'a furia ulryka 15 Wondów xD. Miałeś 18
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jasne. Staram się i robię co mogękubon pisze: przedłuzyć/urozmaicić sama walkę bo IMO jest troche ze krótka i pozostawia niedosyt
PoprawioneKlafuti pisze:PS. Warlock, nie wpisałeś zbroi chaosu, na liście zawodników, jest tylko zbroja, właśnie zauważyłem.
Ekhem... zobaczymyChomikozo pisze:Śmiesznie to będzie dopiero wtedy gdy bezbłędnie przewidzisz kolejne walki
Super walkaWarlock pisze:kubon napisał(a):
przedłuzyć/urozmaicić sama walkę bo IMO jest troche ze krótka i pozostawia niedosyt
Jasne. Staram się i robię co mogę Jeśli tylko walka na papierze nie trwa 3 tury... Np. ta ostatnia. Dedykuje ją Tobie
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...