moj chaos dragon wip/ KONIEC 12.06.07

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

No nareszcie :D Jaszczurka naprawdę fajna. Klimat i poziom b.dobrego TT utrzymana. Nie pasuje mi jakoś ten gość- IMO za mało mroczny, ale to już ci mówiłem (JEdynie tarcza fajna). I jak słusznie zauważono, miecz jest za duży i krzywo przyklejony.
Meter pisze:jeśli chodzi o skrzydła to było moje początkowe załorzenie że jeśli konwertuje smoka to uno musze skrzydła powiekszyć a dopiero potem myśleć co dalej przerobić
Powiedz. Jak na to wpadłeś? :wink:
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

Post autor: Meter »

Guard pisze: Powiedz. Jak na to wpadłeś? :wink:
po rozmowie z Tobą wpadłem na pomysł takiej konwersji :wink:

@Raptaparat to właśnie łuski sprawiły że tak długo malowałem tego jaszczura a pod koniec miałem go już serdecznie dość :cry:

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

jeśli możecie to prosiłbym o głosy :wink:
http://coolminiornot.com/161207[/url]

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

kurde no jest super. nie spodziewalem sie ze ta jak juz mowilem ochydnie brzydka i anorektyczna figurka smoka moze dobrze wygladac. pierwszozedny wyznawca "czincza", fioletowo- czerwony i freehand tez pasuje- taka "czinczowa" niebieska montwa ;) dobra robota pokazuj dalsze pracy, tylko pamietaj apetyt wzrasta w miare jedzenia, wiec poprzeczka bedzie w gore szla ;)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

swietny smoczek :) mega mi sie podoba, brak zastrzezen, na WD mam nadzieje se go obejrze ;)

sam jakos w wakacje daje swojego 'tęczusia' do przemalowania... i dosc dosc mi sie kolorysytka twojego podoba :) ostatnio bardzo lubie duze ilosci dobrze pomalowanych czesci kostnych :) a u ciebie wygladaja swietnie

pzdr

Awatar użytkownika
Meter
Chuck Norris

@thral92 wiem że apetyt rośnie w miare jedzenia wiec będe musiał się posatrać bardziej :wink:

@thurion jeśli nic nie wydarzy sie przeciw mnie to będe na WD na 100% no a teraz jestem pewny tego na 99% wiec napewno będziesz mógł go obejrzeć :wink:

Santi
Mudżahedin

Post autor: Santi »

Zajebawszy :D

Awatar użytkownika
Black_Power
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Black_Power »

Zajebistyyy ;]
ale itak na zywo wyglada o wieeeleeee lepiej :lol:

ODPOWIEDZ