Powiedz. Jak na to wpadłeś?Meter pisze:jeśli chodzi o skrzydła to było moje początkowe załorzenie że jeśli konwertuje smoka to uno musze skrzydła powiekszyć a dopiero potem myśleć co dalej przerobić
moj chaos dragon wip/ KONIEC 12.06.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
No nareszcie
Jaszczurka naprawdę fajna. Klimat i poziom b.dobrego TT utrzymana. Nie pasuje mi jakoś ten gość- IMO za mało mroczny, ale to już ci mówiłem (JEdynie tarcza fajna). I jak słusznie zauważono, miecz jest za duży i krzywo przyklejony.

$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
kurde no jest super. nie spodziewalem sie ze ta jak juz mowilem ochydnie brzydka i anorektyczna figurka smoka moze dobrze wygladac. pierwszozedny wyznawca "czincza", fioletowo- czerwony i freehand tez pasuje- taka "czinczowa" niebieska montwa
dobra robota pokazuj dalsze pracy, tylko pamietaj apetyt wzrasta w miare jedzenia, wiec poprzeczka bedzie w gore szla 
swietny smoczek
mega mi sie podoba, brak zastrzezen, na WD mam nadzieje se go obejrze 
sam jakos w wakacje daje swojego 'tęczusia' do przemalowania... i dosc dosc mi sie kolorysytka twojego podoba
ostatnio bardzo lubie duze ilosci dobrze pomalowanych czesci kostnych
a u ciebie wygladaja swietnie
pzdr
sam jakos w wakacje daje swojego 'tęczusia' do przemalowania... i dosc dosc mi sie kolorysytka twojego podoba
pzdr
- Black_Power
- Powergamer Rozpiskowy
Zajebistyyy ;]
ale itak na zywo wyglada o wieeeleeee lepiej
ale itak na zywo wyglada o wieeeleeee lepiej