Egzekutorzy!
Moderator: Yudokuno
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
teraz dac ich 20 i bsb z hydra bannerem na cold onie 

no i dać im jeszcze banner z dodatkowymi calami przy szarzy i wystawić gdzieś tak aby było 6 w lini i jaaaaazda
mogłoby być sympatycznie ale gdybym miał dawać hydra banner to lepiej chyba na coldów? Mogę się mylić bo te 13 ataków z WS i S5 oraz KB plus 4 ataki nobla i 2 colda robi wrażenie 

- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
czyli nawet 19 wystarczy z war bannerem myślę. wtedy na starcie 3 ranki +3CR za bannery moze outnumber no i ile ataków. muszę to przetestować
a mam ich kilkunastu więc tylko pomalowac 

Sztandar wypraski/odlewacza/spróchnienia nie pasujeKosa pisze:banner of moulder (dorbze pisze?)

Poprawna wersja to Banner of Murder

11 coldów plus BSB. Straszna ilość punktów, zupełnie nieopłacalne.
Wkrótce, jak ich tylko okazyjnie kupie, postaram się przetestować taką 20stkę 7 w szeregu

Dodaj jeszcze głupotęRoman Lord of the Druchii pisze:czyli nawet 19 wystarczy z war bannerem myślę. wtedy na starcie 3 ranki +3CR za bannery moze outnumber no i ile ataków. muszę to przetestowaća mam ich kilkunastu więc tylko pomalowac

- Chuck Norris
Jak ktoś czaruje kośćmi to nie ma problemu ze Stupidity 

Hehehehe... Romania podziel się zaklęciem proszę
A co do Egzeków, to mam ich około 30 cóś, przez dłuższy czas używałem ich na przekór kumplom (tzn. 20), ale potem stwierdzilem, że 2 x 12 z muzykami działa lepiej... Oczywiście zajmują sloty, ale ja np. nie lubię Harpii, Witchki to punkty dla wroga (z natury), a z kanjtowym Ld, mam pskudnego pecha... Pozatym ogólnie 12 to jakaś tak popularna liczba w DE, 12 kuszników z taraczami, 12 korsarzy...

- Chuck Norris
pierwsze słysze, że typowaHjamlar pisze:Hehehehe... Romania podziel się zaklęciem proszęA co do Egzeków, to mam ich około 30 cóś, przez dłuższy czas używałem ich na przekór kumplom (tzn. 20), ale potem stwierdzilem, że 2 x 12 z muzykami działa lepiej... Oczywiście zajmują sloty, ale ja np. nie lubię Harpii, Witchki to punkty dla wroga (z natury), a z kanjtowym Ld, mam pskudnego pecha... Pozatym ogólnie 12 to jakaś tak popularna liczba w DE, 12 kuszników z taraczami, 12 korsarzy...

12 korsarzy nigdy nie widziałem chociaz planowałem sobie kupic 20, ładnie pomalowac i szpanować na turniejach D: na razie mam jedego(fot. w galerii

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ja 10 ale są paskudnie drodzy w złotówkach i tylko po 10 w pudełku.
- Chuck Norris
twoi ulubieńcy teżMurmandamus pisze:ja 10 ale są paskudnie drodzy w złotówkach i tylko po 10 w pudełku.

poza tym egzekutorzy to takie duże figurki i masywne. IMO można dać za boxa aczkolwiek ja swoich chyba 16 kupowałem w blisterach

- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ale moi ulubieńcy ładniejsze mają figurki od twoich 

- Chuck Norris
z BG podoba mi się tylko command. tak to sa tacy śmieszni. duze buty, hełmy tacy wąscy jacyś śmieszni 
a to, które ładniejsze zależy od pomalowania też

a to, które ładniejsze zależy od pomalowania też

Co typowa?!Roman Lord of the Druchii pisze:pierwsze słysze, że typowaHjamlar pisze:Hehehehe... Romania podziel się zaklęciem proszęA co do Egzeków, to mam ich około 30 cóś, przez dłuższy czas używałem ich na przekór kumplom (tzn. 20), ale potem stwierdzilem, że 2 x 12 z muzykami działa lepiej... Oczywiście zajmują sloty, ale ja np. nie lubię Harpii, Witchki to punkty dla wroga (z natury), a z kanjtowym Ld, mam pskudnego pecha... Pozatym ogólnie 12 to jakaś tak popularna liczba w DE, 12 kuszników z taraczami, 12 korsarzy...
.
12 korsarzy nigdy nie widziałem chociaz planowałem sobie kupic 20, ładnie pomalowac i szpanować na turniejach D: na razie mam jedego(fot. w galerii)

Hjamlar a.k.a. Kula a.k.a. Zurvidol
"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"
"For Russ, For the... Tfffu! For Glory and the Witch King!"