Gra o Tron - serial
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Gra o Tron - serial
Też mi się tak wydawało, ale do tej pory zetknąłem się tylko z grą i filmem
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
7 odcinek jest już dostępny do obejrzenia. Fantastyczne zakończenie (no i nareszcie książki mi przyszły to mogę zacząć czytać)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Można go obejrzeć na stronie HBO (ale chyba to działa tylko jeśli jest się na terenie USA - być może programy typu hide IP tu mogą pomóc) albo pozyskać w inny (mniej szlachetny) sposób.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
To bedzie w koncu 7 czy 10 odcinkow?
po obejrzeniu 7 odcinka nie pozostaje mi nic innego jak lekkie zlozenie holdu autorowi a pozniej rezyserowi. dawno nie oglądalem tak swietnego serialu.
edit
edit
wg imdb http://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes 10 odcinków;]Ziemko pisze:To bedzie w koncu 7 czy 10 odcinkow?
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Ja oglądam go tutaj, z polskimi napisamiGrand Admiral Thrawn pisze:Można go obejrzeć na stronie HBO (ale chyba to działa tylko jeśli jest się na terenie USA - być może programy typu hide IP tu mogą pomóc) albo pozyskać w inny (mniej szlachetny) sposób.
http://www.nastepneodcinki.pl/game-of-t ... /odcinek-4
miodzio, normalnie miodzio!
wsiąkłem totalnie w to, 4 odcinki pod rzad obejrzałem od 1 do 5.00 w nocy tuż przed egzaminem
6 i 7 odc kapitalne, ksiażki nie czytalem (po ostatniej już sesji nadrobię zaległości ) wiec sugeruję się tylko tym co widze w serialu. Czekanie do kolejnej niedzieli mnie dobija
Jak zobaczyłem jak wycyckali Eda to chciałem rzucić czymś twardym w kompa, wybiec z pokoju i komus przywalić, ale na szczęście skończyło się tylko na litanii przekleństw pod kierunkiem Lannisterów, Petyra suczyjsyna i innych $%^$^% . Mam nadzieje że Aria na spółkę z Snowem wypatroszą tych %^&% ( tylko niech kurdupla zostawią bo jest spoko ).
wsiąkłem totalnie w to, 4 odcinki pod rzad obejrzałem od 1 do 5.00 w nocy tuż przed egzaminem
6 i 7 odc kapitalne, ksiażki nie czytalem (po ostatniej już sesji nadrobię zaległości ) wiec sugeruję się tylko tym co widze w serialu. Czekanie do kolejnej niedzieli mnie dobija
Jak zobaczyłem jak wycyckali Eda to chciałem rzucić czymś twardym w kompa, wybiec z pokoju i komus przywalić, ale na szczęście skończyło się tylko na litanii przekleństw pod kierunkiem Lannisterów, Petyra suczyjsyna i innych $%^$^% . Mam nadzieje że Aria na spółkę z Snowem wypatroszą tych %^&% ( tylko niech kurdupla zostawią bo jest spoko ).
Zagraj w grę. Tam naprawdę możesz się zemścić na Lannisterach Gra boska.antonio pisze:miodzio, normalnie miodzio!
Jak zobaczyłem jak wycyckali Eda to chciałem rzucić czymś twardym w kompa, wybiec z pokoju i komus przywalić, ale na szczęście skończyło się tylko na litanii przekleństw pod kierunkiem Lannisterów, Petyra suczyjsyna i innych zdrajców . Mam nadzieje że Aria na spółkę z Snowem wypatroszą tych %^&% ( tylko niech kurdupla zostawią bo jest spoko ).
Hehe, poczekaj do trzeciej serii i Krwawych Godów, tam to dopiero ciśnienie Ci skoczy Ja po przeczytaniu tych scen musiałem sobie zrobić dzienną przerwę w czytaniuantonio pisze: Jak zobaczyłem jak wycyckali Eda to chciałem rzucić czymś twardym w kompa, wybiec z pokoju i komus przywalić, ale na szczęście skończyło się tylko na litanii przekleństw pod kierunkiem Lannisterów, Petyra suczyjsyna i innych zdrajców .
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Gokish nie zabijaj - po prostu fabuła wzbudza sporo emocji- mi też przy czytaniu ciśnienie skakało w niektórych momentach
eliah91 pisze:gdzie można obejrzeć odcinek 7 ? Wszędzie gdzie szukałem najnowszym był A Golden Crown
da się ściągnąć to wiem bo linków dużo widziałem.
@Co do spojlerów , ja jeszcze rozumiem pisać o odcinkach ale nie jak kilka postów wyżej ktoś pisał o dalszej fabule już z książki .... słabe to jest więc takie coś będę czyścił tak samo jak opowiadanie do przodu co w następnych odcinkach będzie
no sorry, przypomniało mi się, że to był spoiler, a jak już zajrzałem to mi uciąłeś, więc nie dałeś mi nawet szansy się poprawićgokish pisze:@Co do spojlerów , ja jeszcze rozumiem pisać o odcinkach ale nie jak kilka postów wyżej ktoś pisał o dalszej fabule już z książki .... słabe to jest więc takie coś będę czyścił tak samo jak opowiadanie do przodu co w następnych odcinkach będzie
Przesłałem Ci linka na PM, bo nie wiem czy linkowanie jest zgodne z regulaminem i takie tam.eliah91 pisze:gdzie można obejrzeć odcinek 7 ? Wszędzie gdzie szukałem najnowszym był A Golden Crown
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
-
- Falubaz
Można tez prosić o tego linkadiuk pisze:Przesłałem Ci linka na PM, bo nie wiem czy linkowanie jest zgodne z regulaminem i takie tam.eliah91 pisze:gdzie można obejrzeć odcinek 7 ? Wszędzie gdzie szukałem najnowszym był A Golden Crown