Gra o Tron - serial

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Andrzej
Pan Spamu

Re: Gra o Tron - serial

Post autor: Andrzej »

Też mi się tak wydawało, ale do tej pory zetknąłem się tylko z grą i filmem
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Kervyn
Chuck Norris

Post autor: Kervyn »

To wielki błąd, napraw go jak najprędzej ;p
Queek.

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

7 odcinek jest już dostępny do obejrzenia. Fantastyczne zakończenie (no i nareszcie książki mi przyszły to mogę zacząć czytać)
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Kozioł
Chuck Norris

Post autor: Kozioł »

Gdzie jest 7 odcinek ? myślałem że w poniedziałki wychodzi GoT

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Można go obejrzeć na stronie HBO (ale chyba to działa tylko jeśli jest się na terenie USA - być może programy typu hide IP tu mogą pomóc) albo pozyskać w inny (mniej szlachetny) sposób.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

To bedzie w koncu 7 czy 10 odcinkow?

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

po obejrzeniu 7 odcinka nie pozostaje mi nic innego jak lekkie zlozenie holdu autorowi a pozniej rezyserowi. dawno nie oglądalem tak swietnego serialu.

edit
Ziemko pisze:To bedzie w koncu 7 czy 10 odcinkow?
wg imdb http://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes 10 odcinków;]
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

Odcinek 7 był genialny, owacje na stojąco :)

Swoją drogą - dialogi - identyczne jak w książce..

Niesamowite, naprawdę niezła adaptacja.

A sceny typu polowanie mnie jakoś nie zniesmaczyły.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Grand Admiral Thrawn pisze:Można go obejrzeć na stronie HBO (ale chyba to działa tylko jeśli jest się na terenie USA - być może programy typu hide IP tu mogą pomóc) albo pozyskać w inny (mniej szlachetny) sposób.
Ja oglądam go tutaj, z polskimi napisami
http://www.nastepneodcinki.pl/game-of-t ... /odcinek-4

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

miodzio, normalnie miodzio!
wsiąkłem totalnie w to, 4 odcinki pod rzad obejrzałem od 1 do 5.00 w nocy tuż przed egzaminem :mrgreen:
6 i 7 odc kapitalne, ksiażki nie czytalem (po ostatniej już sesji nadrobię zaległości 8) ) wiec sugeruję się tylko tym co widze w serialu. Czekanie do kolejnej niedzieli mnie dobija :mrgreen:

Jak zobaczyłem jak wycyckali Eda to chciałem rzucić czymś twardym w kompa, wybiec z pokoju i komus przywalić, ale na szczęście skończyło się tylko na litanii przekleństw pod kierunkiem Lannisterów, Petyra suczyjsyna i innych $%^$^% :x :x :x . Mam nadzieje że Aria na spółkę z Snowem wypatroszą tych %^&% ( tylko niech kurdupla zostawią bo jest spoko 8) ).

:wink:

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

antonio pisze:miodzio, normalnie miodzio!
wsiąkłem totalnie w to, 4 odcinki pod rzad obejrzałem od 1 do 5.00 w nocy tuż przed egzaminem :mrgreen:
6 i 7 odc kapitalne, ksiażki nie czytalem (po ostatniej już sesji nadrobię zaległości 8) ) wiec sugeruję się tylko tym co widze w serialu. Czekanie do kolejnej niedzieli mnie dobija :mrgreen:

Jak zobaczyłem jak wycyckali Eda to chciałem rzucić czymś twardym w kompa, wybiec z pokoju i komus przywalić, ale na szczęście skończyło się tylko na litanii przekleństw pod kierunkiem Lannisterów, Petyra suczyjsyna i innych zdrajców :x :x :x . Mam nadzieje że Aria na spółkę z Snowem wypatroszą tych %^&% ( tylko niech kurdupla zostawią bo jest spoko 8) ).

Zagraj w grę. Tam naprawdę możesz się zemścić na Lannisterach :P Gra boska.

Awatar użytkownika
Watcher
Chuck Norris

Post autor: Watcher »

antonio pisze: Jak zobaczyłem jak wycyckali Eda to chciałem rzucić czymś twardym w kompa, wybiec z pokoju i komus przywalić, ale na szczęście skończyło się tylko na litanii przekleństw pod kierunkiem Lannisterów, Petyra suczyjsyna i innych zdrajców :x :x :x .
Hehe, poczekaj do trzeciej serii i Krwawych Godów, tam to dopiero ciśnienie Ci skoczy :) Ja po przeczytaniu tych scen musiałem sobie zrobić dzienną przerwę w czytaniu :)
Marcet sine adversario virtus

Minas Kolmar

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Powiem tak

OD TERAZ ZACZYNAM WYCINAĆ SPOJLERY , będą wylatywały fragmenty i całe posty .... ludzie całą radość z oglądania zabieracie.

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

Sry, poniosło mnie :mrgreen:

( serial wzbudza emocje - czyli jest dobry 8) )

Awatar użytkownika
krystian1wielki
Niszczyciel Światów

Post autor: krystian1wielki »

Gokish nie zabijaj - po prostu fabuła wzbudza sporo emocji- mi też przy czytaniu ciśnienie skakało w niektórych momentach

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

gdzie można obejrzeć odcinek 7 ? Wszędzie gdzie szukałem najnowszym był A Golden Crown
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

eliah91 pisze:gdzie można obejrzeć odcinek 7 ? Wszędzie gdzie szukałem najnowszym był A Golden Crown

da się ściągnąć to wiem bo linków dużo widziałem.

@Co do spojlerów , ja jeszcze rozumiem pisać o odcinkach ale nie jak kilka postów wyżej ktoś pisał o dalszej fabule już z książki .... słabe to jest :D więc takie coś będę czyścił :D tak samo jak opowiadanie do przodu co w następnych odcinkach będzie

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

gokish pisze:@Co do spojlerów , ja jeszcze rozumiem pisać o odcinkach ale nie jak kilka postów wyżej ktoś pisał o dalszej fabule już z książki .... słabe to jest :D więc takie coś będę czyścił :D tak samo jak opowiadanie do przodu co w następnych odcinkach będzie
no sorry, przypomniało mi się, że to był spoiler, a jak już zajrzałem to mi uciąłeś, więc nie dałeś mi nawet szansy się poprawić :P
eliah91 pisze:gdzie można obejrzeć odcinek 7 ? Wszędzie gdzie szukałem najnowszym był A Golden Crown
Przesłałem Ci linka na PM, bo nie wiem czy linkowanie jest zgodne z regulaminem i takie tam.
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

Bretonnian
Falubaz

Post autor: Bretonnian »

diuk pisze:
Przesłałem Ci linka na PM, bo nie wiem czy linkowanie jest zgodne z regulaminem i takie tam.
Można tez prosić o tego linka :wink:

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Jeśli można też poproszę na PW linki, gdzie można wszystkie odcinki ściągnąć, najlepiej z napisami pl, ale z ang też się zadowolę!
Będę bardzo wdzięczny :)

ODPOWIEDZ