![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Nie wiedziałem, że ten model da się tak fajnie pomalowaćBrugzot pisze:Witam brać krasnoludzką, również chciałem zaprezentować swojego woja
Loizok pisze:Gobo, nie słuchaj go z tymi washamiwashe to zło i figurka pomalowana standardowo z ew. delikatnym użyciem jakiegoś wygląda o niebo lepiej niż ta zachlapana devlanami i badabami
oczywiście to moja opinia.
W zasadzie to w dwóch wersjach, bo na dwóch fotkach jest ta sama ręka, tylko przekręcona, ale i tak fajnie wygląda. A ja po prostu nie doczytałem opisu - moja wina.Gobo pisze:przecież kolega pisał, że model jest na piny i magnesy.. więc wydaje mi się że ma 1 model w 3 kombinacjach![]()
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie