Galeria Krasnoludów
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Galeria Krasnoludów
przecież kolega pisał, że model jest na piny i magnesy.. więc wydaje mi się że ma 1 model w 3 kombinacjach
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
Nie wiedziałem, że ten model da się tak fajnie pomalowaćBrugzot pisze:Witam brać krasnoludzką, również chciałem zaprezentować swojego woja
Loizok pisze:Gobo, nie słuchaj go z tymi washami washe to zło i figurka pomalowana standardowo z ew. delikatnym użyciem jakiegoś wygląda o niebo lepiej niż ta zachlapana devlanami i badabami oczywiście to moja opinia.
Chyba miałeś na myśli kolegę Robo ja moje dwarfy wrzucę dopiero za jakiś czas
W zasadzie to w dwóch wersjach, bo na dwóch fotkach jest ta sama ręka, tylko przekręcona, ale i tak fajnie wygląda. A ja po prostu nie doczytałem opisu - moja wina.Gobo pisze:przecież kolega pisał, że model jest na piny i magnesy.. więc wydaje mi się że ma 1 model w 3 kombinacjach
A Loizok czepia się mojego komentarza do twojej figurki - że niby głupoty piszę i się nie znam
Ja też uważam, że washe służą wyłącznie do dopełniania klasycznego malowania, ale znam ludzi, którzy malują washami od poziomu podkładu i uzyskują wyczesane efekty.
I nie wrzucaj swoich figsów do żadnego zajzajera - fajny motyw, tylko kontynuować.
Nic tak nie przekona w dyspucie, jak dwie stopy krasnoludzkiej stali między łopatkami. Trudno zignorować tak celny argument.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mam w sobie taki potencjał, że gdybym tylko chciał, rzuciłbym do swych stóp cały świat. Na szczęście dla świata jestem na to zbyt leniwy...
ja zawsze używam washy
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
A ja dorzucę alternatywną i moim zdaniem lepszą wersję slayerów bo oryginalne GW są śmieszne (takie moje zdanie). Później wrzuce jaśniejsze bo u mnie troche ciemnawo
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
Przydało by się gdybyś trochę bardziej rozwadniał farby, mówię tutaj o skórze i metalikach na brzuchu i u muzyka na kobzie. Poza tym wyglądają ok. No i alternatywa faktycznie kusząca Choć ja jednak skuszę się na tych z AoW
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
mnie osobiscie slayerzy mantica sie nie podobaja. figurki maja w sobie cos dziwnego.
a co do malowania to IMHO skora jest troche za jasna.
brody ci wyszly bardzo fajnie i oczy (moja pieta achillesowa )
a co do malowania to IMHO skora jest troche za jasna.
brody ci wyszly bardzo fajnie i oczy (moja pieta achillesowa )
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
fakt akurat te 2 kolory mam najgesciejsze, no moze i bestial brown. ale robiąc drybrushem całą skóre wychodzą takie brzydkie dziurki i zbyt wielkie rowy na mięśniach a jak poprawię zwykłym pędzlem to wychodzi inaczej niż reszta. Chyba że to wynika tylko z mojej nieumiejętności malunku A skóra to różowiutki jak prosiaczek Dwarf Flesh XD A oczy rób wykałaczką, nie za duże i nie za małe lecz w sam raz.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
A mógłbyś podać link do tych figurek z AoW? Chętnie bym je zobaczył bo szczerzę nie widziałem ich nigdy Co do mantic to się zgodzę że są paskudne. Od biedy kupiłem tych ich hamców bo jednak 50 zł za 20 hamców w plastiku a 200 za 20 metalowych robi różnicę na portfelu Ale slayerzy mi się akurat podobają.
Ostatnio zmieniony 2 lip 2011, o 19:36 przez crovaxus, łącznie zmieniany 1 raz.
Inne wzory mają irokeza. może na 1 mm hahaha
to może ktoś podrzucić linka gdzie można obejrzeć ich figurki?
tutaj:
http://battlereporter.freeforums.org/vi ... f=3&t=3175
w jakims innym temacie bylo juz nawet pokazane pudelko
http://battlereporter.freeforums.org/vi ... f=3&t=3175
w jakims innym temacie bylo juz nawet pokazane pudelko
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie