Podręczniki i Army Booki?Grolshek pisze:Od ustalania zasad jest w Polsce kto inny.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Podręczniki i Army Booki?Grolshek pisze:Od ustalania zasad jest w Polsce kto inny.
no patrz - ja grywam w Polsce, a ustalenia powyzszych cial mam w glebokim powazaniuGrolshek pisze:Organizatorzy turniejów i LS.
Młotkowy nie wyróżnia się z tej materii. Podręczniki i AB dotyczą każdego, a LS, zasady organizatora czy zasady z Młotkowego są uznaniowe. Nie chodzi też że są "złe", tylko wypowiedź była zbyt mocna i nie oparta na faktach. Młotkowy jako magazyn fanów ma prawo tworzyć własne interpretacje zasad, a gracze mają prawo z nich korzystać bądź nie.Grolshek pisze:Organizatorzy turniejów i LS.
dokladnie tak - tak jak mozna grac na zasadach EURO czy LS, tak mozna grac na zasadach domowych, Mlotkowego czy wrecz - o zgrozoIddqd pisze:Młotkowy nie wyróżnia się z tej materii. Podręczniki i AB dotyczą każdego, a LS, zasady organizatora czy zasady z Młotkowego są uznaniowe. Nie chodzi też że są "złe", tylko wypowiedź była zbyt mocna i nie oparta na faktach. Młotkowy jako magazyn fanów ma prawo tworzyć własne interpretacje zasad, a gracze mają prawo z nich korzystać bądź nie.Grolshek pisze:Organizatorzy turniejów i LS.
Przestań już pieprzyć głupoty Groszek - ile możnaGrolshek pisze:Dobrych kilkanaście lat netu i użerania się z takimi jak tyIddqd pisze:Młotkowy ma odpowiedź na takie narzekanie. Polecam str 37. Co trzeba przeżyć, aby zostać takim marudą?
Mnie pytasz ile mogę ? Proooszę cię... Żadna nie narzekała... Jeśli mam cel i przeświadczenie że mam rację nie odpuszczam nigdy... Tyle że w tym przypadku droczę się z małym trollem a on łyka jak to młody i tyle...Daw pisze:Przestań już pieprzyć głupoty Groszek - ile możnaGrolshek pisze:Dobrych kilkanaście lat netu i użerania się z takimi jak tyIddqd pisze:Młotkowy ma odpowiedź na takie narzekanie. Polecam str 37. Co trzeba przeżyć, aby zostać takim marudą?![]()
?Zdejmij czarne okulary.
Reakcje są zaskakująco pozytywne. Sam się zdziwiłem.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowieWisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo
Grolshek pisze:Proooszę cię... Żadna nie narzekała... Jeśli mam cel i przeświadczenie że mam rację nie odpuszczam nigdy... Tyle że w tym przypadku droczę się z małym trollem a on łyka jak to młody i tyle...
Zapewne to samo co z Wulfrykiem bez chosenów czyli mają to w nosie bo wszyscy grają na chosenach i szrajnach...Smh pisze:Duke (jako komentator WoCHu), JaceK, Zembol - co sądzicie o dopuszczaniu Valkirii z WoCH pod warunkiem nieposiadania ołtarzy w rozpie?
Groszku, nie wszyscyGrolshek pisze:Zapewne to samo co z Wulfrykiem bez chosenów czyli mają to w nosie bo wszyscy grają na chosenach i szrajnach...Smh pisze:Duke (jako komentator WoCHu), JaceK, Zembol - co sądzicie o dopuszczaniu Valkirii z WoCH pod warunkiem nieposiadania ołtarzy w rozpie?