"Młotkowy" - bezpłatny magazyn WFB - NUMER 4 do pobrania!!!

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
MlSlEK
Chuck Norris

Re: "Młotkowy" - bezpłatny magazyn WFB - NUMER 3 już jest!!!

Post autor: MlSlEK »

Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony tym numerem. Od okładki rzuca się poprawiona szata graficzna, dobrane zdjęcia, wypracowany styl. Szczerze gazetka już jest lepsza od WD, nie chodzi o to że jest darmowa, bo mogę płacić za coś co lubię, ale całość dotyczy WFB, bez reklam czy innych systemów. Dodatkowo Młotkowy w przeciwieństwie do WD skupia się na graniu, a nie prezentacji nowości wydawniczych. Strzałem w 10 są przypisy z serii "czy wiesz że", to sprawdzona w wielu magazynach forma pozwalająca przyswoić sobie drobne treści. Napewno w użyciu będzie lista spec herosów, a w pamięci bajeczne Imperium Heliona.
Grolshek pisze:Od ustalania zasad jest w Polsce kto inny.
Podręczniki i Army Booki? 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Organizatorzy turniejów i LS.

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Grolshek pisze:Organizatorzy turniejów i LS.
no patrz - ja grywam w Polsce, a ustalenia powyzszych cial mam w glebokim powazaniu :mrgreen:

a powaznie - pragne przypomniec, ze LS nie ustala zasad, a jedynie wytyczne dla organizatorow turniejow. chyba, ze cos sie w ostatnim czasie zmienilo...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
MlSlEK
Chuck Norris

Młotkowy nie wyróżnia się z tej materii. Podręczniki i AB dotyczą każdego, a LS, zasady organizatora czy zasady z Młotkowego są uznaniowe. Nie chodzi też że są "złe", tylko wypowiedź była zbyt mocna i nie oparta na faktach. Młotkowy jako magazyn fanów ma prawo tworzyć własne interpretacje zasad, a gracze mają prawo z nich korzystać bądź nie.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Iddqd pisze:
Młotkowy nie wyróżnia się z tej materii. Podręczniki i AB dotyczą każdego, a LS, zasady organizatora czy zasady z Młotkowego są uznaniowe. Nie chodzi też że są "złe", tylko wypowiedź była zbyt mocna i nie oparta na faktach. Młotkowy jako magazyn fanów ma prawo tworzyć własne interpretacje zasad, a gracze mają prawo z nich korzystać bądź nie.
dokladnie tak - tak jak mozna grac na zasadach EURO czy LS, tak mozna grac na zasadach domowych, Mlotkowego czy wrecz - o zgrozo :wink: - podrecznikowych!
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

No z tym ostatnim to pojechałeś... :lol2:

Awatar użytkownika
MlSlEK
Chuck Norris

Młotkowy ma odpowiedź na takie narzekanie. Polecam str 37. Co trzeba przeżyć, aby zostać takim marudą?
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Iddqd pisze:Młotkowy ma odpowiedź na takie narzekanie. Polecam str 37. Co trzeba przeżyć, aby zostać takim marudą?
Dobrych kilkanaście lat netu i użerania się z takimi jak ty :lol2:

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Iddqd pisze:Młotkowy ma odpowiedź na takie narzekanie. Polecam str 37. Co trzeba przeżyć, aby zostać takim marudą?
4chan maybe :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Grolshek pisze:
Przestań już pieprzyć głupoty Groszek - ile można :?: #-o
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

Odczepcie się od mojego moda :!:

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Daw pisze:
Grolshek pisze:
Przestań już pieprzyć głupoty Groszek - ile można :?: #-o
Mnie pytasz ile mogę ? Proooszę cię... Żadna nie narzekała... Jeśli mam cel i przeświadczenie że mam rację nie odpuszczam nigdy... Tyle że w tym przypadku droczę się z małym trollem a on łyka jak to młody i tyle...

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Zdejmij czarne okulary.
Reakcje są zaskakująco pozytywne. Sam się zdziwiłem.
?
Na najbliższym silesianie nie będzie. W najbliższym roku planuję zrobić ze dwa - trzy lokale ze specialami, w Bielsku może też będą i jak wrażenia nie będą jakoś bardzo negatywne, to w przyszłym roku na silesianie mogą być spece. To żadne czarnowidztwo, tylko optymizm.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Brzuchacz
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Brzuchacz »

Mlotkowy jak zwykle kawał solidnej roboty.

(edit usunąłem lwią część posta bo nie chce mi się kłócić z fanbojem LL i LS który naprawdę długo może)
Wisnia pisze:Mamy w Chodzieży jednego Tyranida, więc widziałem na żywo :)
Na Imperatora tyranidzi w Polsce - boltery w dłoń panowie

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Duke (jako komentator WoCHu), JaceK, Zembol - co sądzicie o dopuszczaniu Valkirii z WoCH pod warunkiem nieposiadania ołtarzy w rozpie?
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Grolshek pisze:Proooszę cię... Żadna nie narzekała... Jeśli mam cel i przeświadczenie że mam rację nie odpuszczam nigdy... Tyle że w tym przypadku droczę się z małym trollem a on łyka jak to młody i tyle...

Nice! Ogarnij się :!: #-o
Obrazek
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Smh pisze:Duke (jako komentator WoCHu), JaceK, Zembol - co sądzicie o dopuszczaniu Valkirii z WoCH pod warunkiem nieposiadania ołtarzy w rozpie?
Zapewne to samo co z Wulfrykiem bez chosenów czyli mają to w nosie bo wszyscy grają na chosenach i szrajnach...

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Przecież to oczywiste, że WoCH jak zwykle jest biedny i poszkodowany. Może pora pomyślec nad zmianą nazwy na Weepers of Chaos? :mrgreen:

Varinastari
Masakrator

Post autor: Varinastari »

Mordercze to kombo z zajebistą osiemnastą( tyle się mieści na 2.4?) Chosenów. Normalnie z podłogi zęby zbieram. Tak samo jak ultra Festus bez jakiegokolwiek pancerza. Szkoda, iż nie dopuściliście Shadowblade'a. To byłby balans.

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Grolshek pisze:
Smh pisze:Duke (jako komentator WoCHu), JaceK, Zembol - co sądzicie o dopuszczaniu Valkirii z WoCH pod warunkiem nieposiadania ołtarzy w rozpie?
Zapewne to samo co z Wulfrykiem bez chosenów czyli mają to w nosie bo wszyscy grają na chosenach i szrajnach...
Groszku, nie wszyscy :) tak samo jak nie wszyscy mają parcie na mordowanie i maxowanie rozp - też nie uwierzyłem do póki nie spotkałem takich osób ;P
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

ODPOWIEDZ