Chetnie zobacze ten oddział juz gotowy.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Dokładnie taki miał byćGorger mroczny jest. I mimo, że kości zlewają się nieco ze skórą, ma styl, podoba mi się.
Śnieg made by spożywczak, czyli soda, wikol, biała farba. Klucz to odpowiednie nakładanie i lakierowanie.Jak robiliście śnieg?. Oryginalny?
U nas w takich rzeczach specjalizuje się Łania, bo mnie też by szlag trafiłA, zapomniałem, jeszcze paski na gaciach super . Ja do takich nie mam siły...
Widać , Goglem, że nie jesteś w temacieGoglem pisze:A o co chodzi ? Napisał, że się zgadza z twoją opinią... to ty wstydliwy jesteścahir pisze:BAAGRAA, nie zawstydzaj mnie.
A to, że spamuje na lewo i prawo to już chyba każdy wiesmiejagreg pisze:Widać , Goglem, że nie jesteś w temacieGoglem pisze:A o co chodzi ? Napisał, że się zgadza z twoją opinią... to ty wstydliwy jesteścahir pisze:BAAGRAA, nie zawstydzaj mnie.. BAAGRAA ( może niechcący) stał się nową ikoną tego forum
.
Dokładnie! Myślę, że jeszcze jakieś jelitko mu między zębami utknęło i się ciągnieCitadel pisze:Krew tak wygląda bo jak widać "posiłek" jest już prawie skończony i przez ten czas krew trochę stężała... proste
Mieszanka Tamya Clear Red + Badab Black + Klej uniwersalny (oby ładnie "ciągnący się") i voilàCitadel pisze:mogłbyś zdradzić jak uzyskałeś efekt takiej krwi?
Sople raczej na pewno niełamliwe - mają sporą sprężystość i się bez problemu odginają, a do podłoża przytwierdzone są solidnie. Na stróżki krwi na pewno trzeba będzie trochę uważać, bo pomimo polakierowania tak cienkie i delikatne elementy zawsze pozostaną narażone na uszkodzenia. Choć myślę, że dla tych kilku "specjalnie" upiększonych modeli wykombinuję równie specjalne pudełkaXet pisze:czy te sople sie nie ułamią ? czy krew sie nie rozerwie ?