na DD zarejestrowany nie jestem, wiec trudno tu mowic o demaskowaniu

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
syrius pisze: sorry, ale może obrażę kogoś jednak jest to dla mnie działanie PISo spiskowca szukającego powodu by tylko się posprzeczać
FOADSzaman pisze:bycie administratorem a administrowanie to zasadnicza roznica, w czym niewatpliwie poprze mnie Tomash![]()
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Pewnie się spryciarz jakoś zabezpiecza przed pozwami o bezprawne używanie loga , w końcu jest dla nich jak wrzodna dupie miesiąc jest spokój a potem on zbiera od nowa.Artein pisze: A jak zgrabnie powycinał wszystkie loga GW, WFB i Citadel.
Dla wszystkiego co żyje i na drzewo nie ucieka.Artein pisze:Niby dla kogo?
Oj tak tak i czekam kiedy dostanę moje widły z milicji od Szamana .Artein pisze:I tak wszyscy wiemy, że to Ty jesteś Duchem. Słaby z Ciebie troll, oj słaby.
chlopak moze miec racje.proste szykują coś innego niż podwyżka cenny czy wprowadzenie nowego materiału , tylko ciekawe co to może być.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Doprawdy zobacz jego obecne wyczyny , czy on zachowuje się jak ktoś kto unika Bana.krystian1wielki pisze:Może ciut zmądrzałeś i nie chcesz bana zarobić