Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
sucker punch jest calkiem przyjemny, tylko ze wszystko co fajne jest juz pokazane w trailerach
obawiam sie jednak ze poza kinem moze nie byc juz taki fajny, ze wzgledu na efekty (w kinie byly dosc mocne momentami)
obawiam sie jednak ze poza kinem moze nie byc juz taki fajny, ze wzgledu na efekty (w kinie byly dosc mocne momentami)
pewnie ze nie, tylko bez ekranu kinowego cycki beda troche male, a i wybuchy nie beda takie spektakularne
Tia, American Pie. Mam nadzieję ,że będzie chociaż trochę przypominać 1 czy 2. Bo te ostatnie części to delikatnie mówiąc masakra. Za kazdym razem nowy Stifler, za każdym razem coraz głupszy scenariusz i coraz głupsze panienki. Nie wiadomo jak się do tego zabrać, od strony fabuły można sobie darować a pikantne sceny są po prostu oklepane. Do niczego się nie nadawały 3 ostatnie części. Może teraz trochę się to zmieni, w końcu wracają starzy bohaterowie ( w tym Mena Suvari
).
A z dobrego kina, to wprost nie mogę się doczekać na "Rzeź" Polańskiego. Irytuje mnie tylko to ,że we Włoszech już to w kinach grają a u nas dopiero na początku lutego ma być. Co tu dużo mówić -skandal.

A z dobrego kina, to wprost nie mogę się doczekać na "Rzeź" Polańskiego. Irytuje mnie tylko to ,że we Włoszech już to w kinach grają a u nas dopiero na początku lutego ma być. Co tu dużo mówić -skandal.
Źle podchodzicie do Sucker Puncha- wg mnie to zajebisty film, który jednak trzeba odbierać na nieco innym poziomie, dać ponieść się efektom wizualno- dźwiękowym, wszystko tam jest tak cudownie przerysowane. Jeśli ktoś będzie się czepiał, że po strzale z pistoletu samolot wybucha, to faktycznie się nie pobawi. Trochę 0-1 ten film, co w sumie źle, ale ja polecam z czystym sercem. Wszystko jest robione po to, by film oglądało się przyjemnie, psychiatryka ukazano jako dom uciech i jak na mnie to swoje zadanie film spełnia znakomicie- ogląda się go genialnie
.

Gokish pisze:http://www.youtube.com/watch?v=zatgnqdI ... re=related
na to się ludzie aktualnie czeka
Dzieki za link!

Szkoda, że i tak na końcu starka ukrócą o głowę. To chyba taka nowa tradycja.

Avengersi i Immortals -------> czekam na to 

- Infernal Puppet
- Masakrator
Eee tam, są gorsze rzeczy które można oglądać niż kolejne części zmierzchu. Na przykład poprzednie części zmierzchumożecie się nabijać ze mnie, ale czekam na następną część Zmierzchu

Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.

Ja byłem naakurat premierze Immortals 11.11.2011 (obecnie jestem u dziewczyny w Kalifornii) i powiem że Immortals są do obejrzenia, aczkolwiek nie jest aż tak dobry jak człowiek się spodziewał, że będzie. Rewelacji nie ma, niby miało być "real-3d" itd. a szczerze to wybrałbym normalną opcję i oszczędził kilka $$. Przez 2/5 filmu zastanawiałem się kiedy skończą gadać i poleje się krewZiemko pisze:Avengersi i Immortals -------> czekam na to

moja ocena 6,5/10