Temat filmowy

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

Re: Temat filmowy

Post autor: Fojtu »

sucker punch jest calkiem przyjemny, tylko ze wszystko co fajne jest juz pokazane w trailerach
obawiam sie jednak ze poza kinem moze nie byc juz taki fajny, ze wzgledu na efekty (w kinie byly dosc mocne momentami)

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

Nie wymagajcie za duzo od filmow z dzialu "cycki i wybuchy" - z tym podejsciem jest zajebisty.

Awatar użytkownika
Fojtu
Mudżahedin

Post autor: Fojtu »

pewnie ze nie, tylko bez ekranu kinowego cycki beda troche male, a i wybuchy nie beda takie spektakularne

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

O TT nikt nic nie napisze? Bo ja się na to jaram :D

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

możecie się nabijać ze mnie, ale czekam na następną część Zmierzchu :)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Spoko, w międzyczasie będzie nowe American Pie :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

Właśnie wróciłem z "Gigantów ze Stali". Bajeczka dość przewidywalna ale oglądało się przyjemnie :)

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

czy to o tym byłym bokserze, który trenuje robota? Widziałam trailer
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Quaki
Falubaz

Post autor: Quaki »

O tym, gra go Hugh Jackman.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Yudokuno pisze:możecie się nabijać ze mnie, ale czekam na następną część Zmierzchu :)
Yudokuno pisze:przestaję Cię lubić

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Tia, American Pie. Mam nadzieję ,że będzie chociaż trochę przypominać 1 czy 2. Bo te ostatnie części to delikatnie mówiąc masakra. Za kazdym razem nowy Stifler, za każdym razem coraz głupszy scenariusz i coraz głupsze panienki. Nie wiadomo jak się do tego zabrać, od strony fabuły można sobie darować a pikantne sceny są po prostu oklepane. Do niczego się nie nadawały 3 ostatnie części. Może teraz trochę się to zmieni, w końcu wracają starzy bohaterowie ( w tym Mena Suvari :D ).

A z dobrego kina, to wprost nie mogę się doczekać na "Rzeź" Polańskiego. Irytuje mnie tylko to ,że we Włoszech już to w kinach grają a u nas dopiero na początku lutego ma być. Co tu dużo mówić -skandal.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Źle podchodzicie do Sucker Puncha- wg mnie to zajebisty film, który jednak trzeba odbierać na nieco innym poziomie, dać ponieść się efektom wizualno- dźwiękowym, wszystko tam jest tak cudownie przerysowane. Jeśli ktoś będzie się czepiał, że po strzale z pistoletu samolot wybucha, to faktycznie się nie pobawi. Trochę 0-1 ten film, co w sumie źle, ale ja polecam z czystym sercem. Wszystko jest robione po to, by film oglądało się przyjemnie, psychiatryka ukazano jako dom uciech i jak na mnie to swoje zadanie film spełnia znakomicie- ogląda się go genialnie :) .

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Even the rain,jeden z lepszych hiszpańskich filmów ostatnimi czasy. Przyjemny,krótki,z jasnym przekazem, film o kręceniu filmu. Może troche banalny ale przynajmniej spójny,polecam
Obrazek

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

Gokish pisze:http://www.youtube.com/watch?v=zatgnqdI ... re=related

na to się ludzie aktualnie czeka :)

Dzieki za link! :D Musi byc niezły odmózdżacz.

Szkoda, że i tak na końcu starka ukrócą o głowę. To chyba taka nowa tradycja. :P

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Avengersi i Immortals -------> czekam na to ;)

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

Swoją drogą, byłem ostatnio na "Baby są jakieś inne" i muszę przyznac, że naprawdę bardzo pozytywnie się zaskoczyłem.

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

możecie się nabijać ze mnie, ale czekam na następną część Zmierzchu
Eee tam, są gorsze rzeczy które można oglądać niż kolejne części zmierzchu. Na przykład poprzednie części zmierzchu :P .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

A oglądał ktoś Dom Snów? Dzisiaj mam okazję na to wyskoczyć, ale nie wiem czy warto marnować na to wieczór ;)

Sasza
Oszukista

Post autor: Sasza »

Ziemko pisze:Avengersi i Immortals -------> czekam na to ;)
Ja byłem naakurat premierze Immortals 11.11.2011 (obecnie jestem u dziewczyny w Kalifornii) i powiem że Immortals są do obejrzenia, aczkolwiek nie jest aż tak dobry jak człowiek się spodziewał, że będzie. Rewelacji nie ma, niby miało być "real-3d" itd. a szczerze to wybrałbym normalną opcję i oszczędził kilka $$. Przez 2/5 filmu zastanawiałem się kiedy skończą gadać i poleje się krew :P - jak kto lubi. Osobiście oczekiwałem epickich starć ala "300" a jak było pewnie zobaczycie ... - dziewczyna skomentowała "wolalałam 300 i Troje bardziej" :)

moja ocena 6,5/10

Awatar użytkownika
Robo
Chuck Norris

Post autor: Robo »

Szukam filmu, ale nie pamiętam tytułu.

Może ktoś będzie go kojarzył?
Kobieta jest ścigana przez mafię, ma zanik pamięci krótkotrwałej chyba. Okładka taka ciemna, czarno czerwona chyba, z przenikającymi twarzami bohaterów, coś takiego.
Kojarzy ktoś może?

ODPOWIEDZ