No jak dla mnie to całkiem sensowna zmiana...choć nawet jeśli to zrobią...32 ghule zamiast 40 to wciąż mocPrzemcio pisze:no to Ghule będą was kosztowały 10 pkt. za sztukewidać w końcu sprawiedliwość na tym świecie...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: misha
No jak dla mnie to całkiem sensowna zmiana...choć nawet jeśli to zrobią...32 ghule zamiast 40 to wciąż mocPrzemcio pisze:no to Ghule będą was kosztowały 10 pkt. za sztukewidać w końcu sprawiedliwość na tym świecie...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Mi by się marzyło coś strzelającego, ale na nic takiego raczej nie możemy liczyć. Strzelające szkiele mają już TK a nie wyobrażam sobie innej jednostki w klimacie VC które dostaną broń zasięgową.wru pisze:Najbardziej chcę tego, żeby na nowym army booku dało się złożyć dużo grywalnych opcji a nie standard lord+wamp+ghule+gwardia+wrajty+fellbaty. Liczę również na powrót linii krwi i Heinricha Kemmlera