Co do MCity - to faktycznie wynik historyczny po wielu latach upokorzeń. Do czołówki zawitała nowa siła - w chwili obecnej nie wiem, czy nie grają lepiej od Realu i Barcelony (mam nadzieję, że nie

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
gratuluje !Lenart pisze:nie stary ja mowie cwel w twarz,Tak się drażnie;D
Thain pisze:Spoko, spoko. Pewnie pół roku temu sprayowałeś na murach "Legła".Karlito pisze:Legia w tym sezonie po prostu gniecie, jestem pod ogromnym wrażeniemNajfajniejsze jest to że potrafimy wygrywać w LE polskim składem w przeciwieństwie do Wisły. Skorża bardzo urósł w moich oczach w ostatnim czasie, wprowadza do pierwszego zespołu Młode Wilki, obrona wreszcie gra dobrze, potrafimy grać w ataku pozycyjnym, coraz lepiej nam idzie granie na jeden/dwa kontakty w ofensywie i to nawet pod polem karnym rywali
Jak widzę Legię w akcji to mi się morda uśmiecha od ucha do ucha, aż chce się to oglądać
Borysiuk, Rybus, Wolski, Żyro, Kucharczyk, Górski... można tak jeszcze wymieniać, to jest wynik świetnej pracy z młodzieżą i naprawdę profesjonalnego podejścia do szkolenia małolatów, jeżdżenia po Polsce i wyłapywania talentów. Wreszcie legijna machina działa jak należy i idzie ostro do przodu
Żeby tylko było tak dalej a będziemy mieli w Polsce klub potrafiący rywalizować regularnie w europejskich pucharach
1. Prostakami to są w większości kibice (L), dobrym przykladem jest demolowanie wlasnego miasta powygranym meczu i narazanie budrzetu na szwankKarlito pisze:Przypomnijmy na którym miejscu jest Polonia... hmmm, czyżby gdzieś daleeeeeeko za czołówką
... a co do tekstów typu "cwele" to widać Lenart że bardzo płytki i ograniczony z Ciebie człeczyna, są żarty i są żarty, a Ty jesteś po prostu prostakiem. Można się pośmiać i sobie poużywać ale są pewne granice, widać że u Ciebie już się zatarły albo nikt Cię nie nauczył że takowe istnieją, kwestia wychowania.
Co do stadionu na Polonii to najpierw trzeba zapełniać to co jest, a dopiero potem domagać się nowego
Kibice Legii nie chodzą na derby, na Konwiktorską bo Polonia boi się że będzie ich więcej niż miejscowych i daje zaledwie 300 biletów na to całe barakowo z płotami jak na budowie i Toytoyami... buahahahahaha
Wczoraj nawet z ostatnią w tabeli Cracovią nie potrafili wygrać, patałachy jedne
ad 1. Nie pamiętam kiedy ostatnio takie sytuacje miały miejsce, więc to co piszesz to zwykła bzdura i nie robili tego normalni kibice, tylko jakieś gnoje z patologią w głowach pewnie.1. Prostakami to są w większości kibice (L), dobrym przykladem jest demolowanie wlasnego miasta powygranym meczu i narazanie budrzetu na szwank
2. Jeżeli Karlito masz zamiar nazywac prostakiem kogoś kogo nie znasz i z nim nigdy nie rozmawiales, to oznaczy tylko jedno... że sam nim jesteś.
3. Teksty typu "cwele to przepychanki slowne, a jak ktos bierze takie rzeczy do siebie to jak dla mnie ma troszke ograniczone horyzonty.
4. Szanuje kibiców, ale nie kiboli, których nie powinno się wpuszczać na mecze.
5. I wreszcie zorganizowane grupy kibicow (L), (mam na myśli grupy ultras) tak boją się konfrontacji na derbach w "pieśniach", że terroryzują gniazdowego PW, wysyłając mu anonimy i robiąc schadzki pod jego blokiem. Do czego to doszło!?
EDIT: A poza tym, jak idę ulicami mojego kochanego miasta to trudno mi znaleźć napisy w stylu "Lka cwelka" raczej wszędzie się roi od namalowanych godeł (L) napisy w stylu "polonia to K***" itd.
Bodaj że w 2008 roku.Nie pamiętam kiedy ostatnio takie sytuacje miały miejsce, więc to co piszesz to zwykła bzdura i nie robili tego normalni kibice, tylko jakieś gnoje z patologią w głowach pewnie.