A z cym byś chciał - bo z halabardą to chyba 16 pkt. ? Porównaj tych Warriorów do WE albo Korsarzy, których też w liczbie 20 sztuk się wciskaGuzka pisze:10 wariorow Scimi 10zalezy jakich ale tych co bym chcial to 10
Ziemko pisze:Mam wtedy wolne.
Z checia bym przyjechal.
Nie przyjade jesli jest zapis ze max 30 modeli z bronia o 12 cale zasiegu.
Kroicie mi totalnie wszystko w armii, a jakimis resztkami nie chce mi sie grac.
Poza tym granie blood and glory na takie punkty jest naprawde slabe i totalnie spacza wyniki.
No właśnie a tu jeszcze duże cięcia i to naprawdę promujące część armii...Michał pisze:Sam chciałem zagrać WE, ale nawet bez ogranczeń to ciężko coś sensownego wcisnąć do tej armii.
Nie cukruj...Guzka pisze:Chyba format tak dobrego gracza nie powinien tyrac no chyba ze za Ciebie gra armia
Tia... Widziałeś kiedyś taką akcję? Mi się jeszcze nie zdażyło...Guzka pisze:W demonach Pasiak wypalisz Hoda w 20 demonkow i nagle ten oddzial robi sie plewa i juz dryady zaczynaja ich mielic.
Jakie standardy istnieją na 1200? Przecież ten format prawie nie grany jest więc nie ma mowy o żadnych standardach...Byro pisze:, wymusza myślenie i zabija standardy.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Bez obrazy Pająk, ale widać że 2 minuty... WE przegrywają z każdym taką rozpą... Dostaje Krasie, TK, imperium czy nawet Woch to praktycznie pakuję się z miejsca nie wspominając już danonków... nie musisz mi wierzyć, po prostu tak jest...Pająk pisze:Przykładowe rozpiski, myślałem nad nimi dwie minuty.
zróbbigpasiak pisze:Bez obrazy Pająk, ale widać że 2 minuty... WE przegrywają z każdym taką rozpą... Dostaje Krasie, TK, imperium czy nawet Woch to praktycznie pakuję się z miejsca nie wspominając już danonków... nie musisz mi wierzyć, po prostu tak jest...Pająk pisze:Przykładowe rozpiski, myślałem nad nimi dwie minuty.
Lizaki z ld 6 na generale w dodatku magu... no sorry...
Zagrasz tym czy chcesz 2 minutową rozpę do ogrów ode mnie...?![]()
No proszę Cię, chyba o starych ograch mówisz bo na pewno nie o nowych...Pająk pisze:Ja ogrami z empire i krasiami w teorii i tak mogę się też pakować przed grą i bez ograniczeń, a nie marudzę tylko gram.
Dwie lance po 8 kolesi ma być równorzędne z 2 unitami łuków po 10...?Jagal pisze:A co do ograniczeń modeli z savem na 2+ i tak to ciśnie w bretkę więc może po prostu bretka max 2 lance po min 8 modeli? 6tki już o wiele mniej robią.
Oj tam, oj tamPająk pisze:ani ja Ciebie Pasiaku, ani Ty mnie do zmiany zdania nie przekonamy i tak dyskusja robi się jałowa
Nie, Pająku nie piję do Ciebie tylko zauważyłem sporą nieścisłość...Pająk pisze:Jeśli próbujesz pić z tym do mnie, to z góry Ci mówię, że nie układałem tego csa![]()
Proszę Cię... Tutaj z jednym działem, bez tanka to raczysz żartowaćPająk pisze:nowe ogry jak nie zaczną to z empire i krasiami mają lanie...
Dobrabigpasiak pisze: Dwie lance po 8 kolesi ma być równorzędne z 2 unitami łuków po 10...?
Chyba żartujesz Jagal. Jak tniemy podstawy armii to na całego.Skoro ja mogę wystawić max 2 unity w podstawowym squadzie z trzonu armii to samo proponuje Tobie. Deal?
Nie kombinuj cwaniaczkuJagal pisze:Dobramax 6ciu w oddziale ;>?